R E D I R E C T I O N E A Z à 3,5%  

   D O N E A Z Ã!   Susţine-ne!     
|  CONTACT  |

Zeci de zălăuani au alergat pentru a-l susține pe jurnalistul Arnold Schlachter

Printre zecile de zălăuani care au alergat și donat sâmbătă, 9 februarie, pentru Arni, la Stadionul Municipal „Gheorghe Gușet”, s-au numărat viceprimarul Miki Fazakas, consilierul județean Ioan Iepure, managerul MJIAZ – Corina Bejinariu, jurnaliștii Adrian Lungu și Sebastian Olaru, atletele Paula Todoran și Simona Maxim, octogenarul Petru Bologa, Anca, soția lui Arni, alături de mulți alții care au simțit că așa îl susțin pe concidatinul lor.

Evenimentul sportiv „Cumpără kilometri pentru Arnie!“, organizat în vederea strângerii de fonduri pentru jurnalistul Arnold Schlachter, afectat de cancer, este doar unul din evenimentele care se organizează în această perioadă în Zalău.
”Arni, de acolo, din America, vă transmite mii de mulțumiri și chiar mi-a zis într-o zi că ar vrea să meargă pe la fiecare dintre voi să vă mulțumească și să vă strângă mâna pentru implicare și pentru donațiile care le-ați făcut până acum. (…)Vă mulțumesc încă o dată pentru organizarea evenimentului „Cumpără kilometri pentru Arni”, pentru prezență și donații”, a spus Anca, soția lui Arni.

Arnold Schlachter a fost diagnosticat cu tumoare cancerigenă agresivă invazivă (organe afectate: corzi vocale, laringe, faringe, trahee și esofag; necesită reconstrucție de esofag). Boala a fost depistată în fază avansată, fiind operat în urmă cu două săptămâni. Acesta a fost primul pas către salvarea vieții lui Arni! Pentru a avea șanse să trăiască, Arni mai trebuie operat încă o dată. Salvarea vieții lui Arni depinde de noi, depinde de tine. Implică-te și tu pentru a-i da o șansă la viață!

Donează aici pentru Arnold Schlachter:
IBAN CONT LEI: RO35RZBR0000060013190890 Raiffeisen Bank Zalău
IBAN CONT EURO: RO90RZBR0000060018920272 Raiffeisen Bank Zalău
COD SWIFT: RZBRROBU
Se pot face donații și prin PayPal la: ancaveronicaschlachter@gmail.com
 
  

niciun comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.