|  Contact  | SUSŢINE-NE în promovarea unui altfel de jurnalism. DONEAZÃ orice sumă de bani în contul
Asociaţiei Sălajul pur şi simplu, IBAN: RO93 RZBR 0000 0600 1454 6682, deschis la Raiffeisen Bank Zalău
A apărut numărul 14 (noiembrie) al revistei. Revista poate fi achiziţionată de la chioşcul de ziare de lângă Muzeul Judeţean de Istorie şi Artă Zalău, ori poate fi comandată on-line, la adresa de e-mail: salajulpursisimplu@gmail.com. Preţul unei reviste: 10 lei.

Publicația Sălajul pur și simplu a apărut pentru că am crezut, sincer, că se poate face și un altfel de jurnalism. Un jurnalism fără circ mediatic, de oricare ar fi acesta, doar de dragul ratingului ori al traficului.

Am zis că mai bine să promovăm frumosul ori să încercăm să descrețim frunțile celor care ne citesc, ba, mai mult, să-i atragem să facă parte și ei din proiectul ăsta în care noi, cei direct implicați, am pus mult suflet.

Unii am renunțat la serviciu, iar alții la timpul liber pentru a face ca publicația să crească, să aibă un cuvânt de spus, să devină acel prieten virtual pe care să ți-l dorești aproape. Am respins afilierea politică (sau de oricare fel ar fi), care ar putea să ne îngrădească libertatea de exprimare. Iar asta doar pentru că vrem să păstrăm publicația așa cum e: liberă.

Însă, pentru că asta e lumea în care trăim, e nevoie și de susținere financiară. Drept pentru care și rândurile ăstea.

Așa că, dacă tu, cititorul, vrei să ne sprijini financiar, o poți face simplu, contribuind la promovarea unui altfel de jurnalism.

Pentru asta există un cont, cel al Asociației Sălajul pur și simplu, cea care editează publicația, cont în care poți dona orice sumă de bani:

Asociația Sălajul pur și simplu CIF: 27968875
Raiffeisen Bank
IBAN: RO93 RZBR 0000 0600 1454 6682

Îți mulțumim pentru susținere!

smiley-face

salajulpursisimplu_logo