R E D I R E C T I O N E A Z à 3,5%  

   D O N E A Z Ã!   Susţine-ne!     
|  CONTACT  |

GAZETA DE ONLINE - o altfel de gazetă de perete, un fel de oglindă socială contemporană

Trebuia înRemat cînd a fost campioană

rematplecariUnii străinezi, sportivi de performanţe la fostul Remat al lui Ciupe, au dat nas în nas, în cele din urmă, cu renumitul Moş Bărbiţă zălăuan, de care le-a plăcut atît de mult, încît şi-au luat catrafusele şi s-au refugiat care încotro, spre meleagurile natale.  Că de cînd banii au început să vină în regim bugetar de pe la Primăria Zalău, pentru că, deh, cel ce a pus bazele echipei nu a vrut să se închine puterii statale, başca că el îşi punea şi buzunarele la bătaie, din Rematul de altă dată s-a ales doar scrematul.

Să le luăm pe rînd, carevasăzică, evenimenturile: Silmar Antonio a presimţit el ceva că se împute, dar nu dinspre Danemarca, ci mai de aproape, de sub fundul Lupoaicei, şi, băgînd-o pe nevastă-sa la înaintare, a zis pa şi pu, că el merge să nască acasă, în Brasil. Ăstalalt brazilian, Robinson, cînd a auzit de subţierea contractului obştesc, parcă a şi avut bagajele pregătite de decolare, pe cît de rapid a roit-o. Acu nu mai ştiu care din ei, ori ăsta gravidu` ori ălalalt rapidu`, a şi pus mîna pe un contract gros cu arabii. Asta e, ăia au petrol, au de toate, noi nu mai avem petrol, că l-am băut şi pe ăla.
Cea mai faină fază a fost cu Sordyl, antrenorul, plecat acasă în Polonia, de Crăciun, unde-l aştepta deja bucuria punerii pe tuşă, trimisă via mail.
De Pepe nu ştim nimic şi sperăm că încă nici el nu ştie nimic de toate astea, pentru că altfel rămîne şi el acasă, în Ungaria.
Şi, cu toate urările bine, îl aşteptăm cu drag peste fileu pe noul star blocator Potro, pe care de l-or pune de-a curmezişul, sigur nu mai trece nimic de el. Tot mai avem nevoie de un ridicător. Radu, te bagi?
 
  

niciun comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.