DONEAZÃ!  Susţine-ne  
Asociaţia Sălajul pur şi simplu  27968875
IBAN: RO93RZBR0000060014546682
Raiffeisen Bank
|  Contact  |

Lada cu zestre sălăjeană se deschide pentru a cincea oară

Primăria Municipiului Zalău, prin Centrul Național de Informare și Promovare Turistică Zalău, împreună cu firma PK DENIM SRL și partenerii, organizează evenimentul „Haidaț’ pă la noi! Deschideți lada cu zestre sălăjeană!”, în perioada 9 – 11 octombrie, în parcarea complexului comercial „Zalau Value Centre”, între orele 11:00-18:00, respectând  normele în vigoare pentru prevenirea răspândirii virusului SARS-COV-2.

Timp de trei zile, într-un decor tomnatic, cei mai harnici meșteri și producători din Sălaj vor fi prezenți cu produse proaspete, pregătite cu mult drag și iscusință, iar creativitatea artiștilor și a meșterilor noștri populari, născută din relația strânsă pe care aceștia o au cu tradiția, va fi transpusă în obiectele lor.

”Vă așteptăm să sărbătorim împreună cea de-a V-a ediție a evenimentului „Haidaț’ pă la noi! Deschideți lada cu zestre sălăjeană!”, eveniment organizat cu ocazia Zilei Mondiale a Turismului. În parfumul vântului de toamnă vom putea simți aroma de lavandă, ciocolată, miere de albine, turtă dulce, care multe amintiri ne-aduce și dulcețuri variate făcute din fructe aromate. Vedeta Ardealului, acea licoare fermecată, care fierbe domol în cazanele tradiționale nu va lipsi de pe mesele producătorilor noștri de pălincă, căci despre ea este vorba.  Așadar… Haidaț’ pă la noi! Deschideți lada cu zestre sălăjeană!”, este mesajul organizatorilor.




 
  

niciun comentariu

Lasă un comentariu