DONEAZÃ!  Susţine-ne  
Asociaţia Sălajul pur şi simplu  27968875
IBAN: RO93RZBR0000060014546682
Raiffeisen Bank
|  Contact  |

Zălăuanii pot plăti parcarea prin SMS ori prin aplicația mobilă TPARK

Primăria Municipiului Zalău a implementat, începând de luni, 14 mai 2018, sistemul de plată electronic a parcărilor publice cu plată din municipiul Zalău. Modalitățile prin intermediul cărora poate fi efectuată plata parcării sunt atât prin SMS, disponibil în rețelele DIGI, Orange, Telekom și Vodafone, cât și prin aplicația mobilă gratuită TPARK, disponibilă pe Android, iOS și Windows Phone.

Pentru plata parcării prin SMS, clientul va trimite un SMS la numărul scurt 7420 cu textul: 611 NR. MAȘINĂ (parcare o oră); 612 NR. MAȘINĂ (parcare două ore) sau 610 NR. MAȘINĂ (parcare o zi). Pentru plata parcării prin intermediul aplicației TPARK, clientul va descărca aplicația, după care va introduce numărul de înmatriculare, va selecta orașul și durata, iar în final va selecta butonul “Parcați”. După parcurgerea pașilor de mai sus, în cazul ambelor variante, clientul va primi mesaj de confirmare.

Tarifele aprobate pentru plata electronică a parcării sunt de 0,40€ + TVA pentru o oră, 0,80€ + TVA pentru două ore și 2,40€ + TVA pentru o zi. În parcările publice cu plată din municipiu au fost amplasate plăcuțe informative cu privire la sistemul de plată electronic a parcării.
 
  

niciun comentariu

Lasă un comentariu