Asociaţia Sălajul pur şi simplu  
IBAN: RO93RZBR0000060014546682
 D O N E A Z Ã!   Susţine-ne!        
Mihai Calin Paval
EURO: RO28INGB0000999911224956
USD: RO17INGB0000999911172192
www.patreon.com/calinpaval
|  Contact  |

Zălăuani, la competiţie cu universităţile de marcă din lume

premiu-zalauDoi zălăuani – Ionuţ Moisi şi as. dr. inginer – Ovidiu Prodan, au cîştigat, luna trecută, locul III la concursul de Proiectare antiseismică la structurile înalte – categoria Inovaţie structurală, ce s-a desfăşurat în Seattle, Washington. Ionuţ Moisi face parte din echipa Universtităţii Tehnice Cluj Napoca, Facultatea de Construcţii, iar Ovidiu Prodan, din cadrul aceleaşi universităţi, i-a fost coordonator principal.

Concursul a fost organizat de Institutul de Cercetări Seattle, în cadrul conferinţei anuale de inginerie seismică şi au participat 35 de echipe de la 31 facultăţi de marcă din SUA (UCLA, Stanford, Berkley etc) şi din lume (Universitatea Fatih – Turcia, Vancouver – Canada, Puerto Rico şi România).

Primăria Zalău a fost aproape de cei doi zălăuani, asigurînd acoperirea cheltuielilor de transport şi cazare, pentru Ionuţ Moisi.

“Nu am fost intimidaţi de faptul că la competiţie participau cele mai bune universităţi din SUA şi din lume. Am demostrat că inginerii de la Universitatea Cluj Napoca au cunoştinţe şi ambiţie pentru a face faţă unei asemenea provocări”, a declarat Ionuţ Moisi.
 
  

niciun comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.