DONEAZÃ!  Susţine-ne  
Asociaţia Sălajul pur şi simplu  27968875
IBAN: RO93RZBR0000060014546682
Raiffeisen Bank
|  Contact  |

Workshop gratuit – “Metoda Maxwell de Comunicare”

Paula Culda va susține o sesiune gratuită bazată pe dezvoltarea abilităților de comunicare, marți, 19 noiembrie 2019, de la ora 18:00, la Zalău, cei interesați putând să o contacteze pe pagina de facebook https://www.facebook.com/paula.culda/

“Lucrezi în vânzări, conduci o echipă sau o companie sau pur și simplu dorești să îți îmbunătățești abilitățile de comunicare, de conectare cu echipa ta, cu oamenii din jurul tău?

Indiferent de domeniul în care lucrezi, dezvoltarea abilităților de comunicare poate face mai multe pentru tine decât dezvoltarea oricărei alte abilități.

Vino alături de noi în 19 Noiembrie, ora 18:00 să descoperim care sunt tehnicile și principiile care l-au făcut pe John Maxwell să fie unul dintre cei mai bine plătiți vorbitori din lume în acest moment. Indiferent dacă te interesează să devii vorbitor în public sau doar să îți îmbunătățești modul de conectare cu echipa ta,modul de susținere a unei prezentări sau comunicarea cu oamenii din viața ta, acest eveniment este pentru tine. Pentru asigurarea locului în sală, completează formularul de înscriere!”, transmit organizatorii.

Locurile sunt LIMITATE.
Pentru asigurarea locului în sală, completează formularul de înscriere: https://forms.gle/HjWVG6ATbRTiCQca7


  
  

niciun comentariu

Lasă un comentariu