DONEAZÃ!  Susţine-ne  
Asociaţia Sălajul pur şi simplu  27968875
IBAN: RO93RZBR0000060014546682
Raiffeisen Bank
|  Contact  |

GAZETA DE ONLINE - o altfel de gazetă de perete, un fel de oglindă socială contemporană.

Vineri 13!

Azi e ziua cea mare și neagră în care tradiția spune că va fi tăiat capul la o ceapă și piciorul la un scaun, așa că dacă ești superstițios, pune boncău pe ușă și șezi la păstrare în propriul habitat, ca nu cumva să te pască o astfel de soartă.

Ia un canceu de vin, țupă-l în tiept și roagă-te de 13 ori să nu se abată asupra ta și asupra casei tale nori negri, tunete și fulgere.

De vine soția și te-ntreabă de ce stai retras într-o cameră întunecoasă, spune-i că în această zi malefică ai nevoie de o pauză în care să poți medita în pace la moartea Templierilor.

Dacă îți spune că e pe punctul să nască, pune-o în hiberbare până mâine.

Dacă vrei să te căsătorești într-o zi de vineri 13, te nenorocești sigur (bine, în general căsătoria te nenorocește)!

Dacă cumva te-ai îmbrăcat azi în negru fără să-ți dai seama, de îndată ce-ți revii, dezbracă-te furios și dă foc hainelor.

Dacă între timp vine vecinul după zahăr, spune-i că azi nu poți face mai mult de 13 pași, că altfel vei avea ghinion vreo 13 secole, așa că ar fi bine să o taie, până nu trec cele 13 minute de răbdare ale tale.

Sfat! Ia un calendar de-ăla de buzunar și încercuiește cu pixul următoarele date: vineri 13 ianuarie și vineri 13 octombrie. În aceste zile ale anului în curs, să nu îți programezi nimic, că probabilitatea să fie sugrumat un cățel de usturoi, într-o zi de vineri 13, e destul de mare, mai ales dacă postești și vrei să mănânci doar pâine prăjită. Prin urmare, în caz că ai astfel de simptome, adresează-te unui specialist (psiholog, psihiatru ori chiar exorcist). Înainte să te duci, notează-ți cum se numește afecțiunea ca să fie cât mai fidelă diagnosticarea: Triskaidekafobia sau fobia de cifra 13.
 
  

niciun comentariu

Lasă un comentariu