DONEAZÃ!  Susţine-ne  
Asociaţia Sălajul pur şi simplu  27968875
IBAN: RO93RZBR0000060014546682
Raiffeisen Bank
|  Contact  |

Vine ciclul

• Din ciclul „Fă-te frate cu dracul şi după ce treci puntea“, Seres Denes, preşedintele UDMR Sălaj: “Din punctul meu de vedere scăderea în sondaje se datorează, în bună măsură, acestei nehotărâri de care a dat dovadă cu privire la mai multe măsuri în zona fiscalităţii, de exemplu cea privind split TVA sau cea a trecerii contribuţiilor în sarcina angajatului. Indecizia manifestată a dus la scăderea în sondaje. Când ajungi cu o propunere în spaţiul public, aceea trebuie să se concretizeze, trebuie să fie aplicată. Dacă apare bâjbâiala, lumea îşi pierde încrederea. În rest, eu zic că au făcut treabă bună. Legea salarizării a fost o chestiune grea. Mulţi ani nu s-a facut ordine, nu a fost uşor să faci aceste corelări salariale pe orizontală şi pe verticală”.

• Din ciclul „Asteptarea e mai greu de suportat decât focul“, Iuliu Nosa, preşedinte executiv al PSD Sălaj: “Categoric, sondajele de opinie au rolul lor. Eu, personal, nu le agreez. Dar, pentru că m-aţi intrebat, consider că această scădere se explică prin faptul că partidul e la guvernare, iar aşteptările oamenilor sunt foarte mari. Guvernarea înseamnă şi o oarecare erodare în planul simpatiei. Aşteptările oamenilor sunt mari, îşi doresc să se întâmple într-un timp scurt şi nu au răbdare”.

• Din ciclul „Victime colaterale 2017 subtitrat în limba română“, Lucian Bode, deputat PNL de Sălaj: “Să vorbim, în primul rând, despre măsurile economice şi fiscale dezastruoase pentru mediul de afaceri – implementarea split TVA sau creşterea recentă a accizei la carburanţi şi a preţului energiei cu efecte în lanţ asupra populaţiei. Să vorbim despre mult promisele creşteri salariale pentru medici, profesori care sunt amânate şi a căror neaplicare scoate lumea în strada blocând sectoare de activitate importante. Neperformanta acestui Guvern nu a ratat nici un domeniu – de la infrastructura de transport, care lipseşte cu desăvârșire, la criza din învățământ şi din sănătate. Dar se pare că pentru Liviu Dragnea aceste probleme sunt colaterale guvernării roşii pe care o păstorește, ceea ce primează fiind poliţele interne pe care le are de plătit”.

• Din ciclul „Noi suntem copii cuminţi, spargem geamuri, rupem dinţi“, Ionel Ciunt, primarul municipiului Zalău: “Din punctul nostru de vedere, am rezolvat problemele care ţin de noi şi le-am comunicat acest lucru(…). Și ideea de a face un magazin de materiale de construcţii în Zalău, pentru mine, ca primar, pentru Primărie, pentru comunitatea noastră, înseamnă ceva.(…)”.

• Din ciclul „Decât să meargă Mahomed la munte, mai bine merge muntele la Mahomed“, Lucian Bode, deputat PNL de Sălaj: “Încă de la începutul acestui mandat mi-am dorit să deschid și la Jibou un birou, tocmai pentru a putea fi mai aproape de sălăjenii de pe Valea Someșului. Pe lângă activitățile de partid, sprijinirea și coordonarea colegilor din Jibou și comunele din apropiere, îmi propun să fiu prezent, cât mai des posibil, pentru întâlniri cu cetățenii. La fel am procedat și la Șimleu Silvaniei, tocmai pentru că locuitorii din aceste zone să nu mai fie nevoiți să se deplaseze până la Zalău pentru audiențe”.

• Din ciclul „În viaţă e bine să-ţi bagi nasul şi prin curtea vecinului“, Gheorghe Tadici: “Echipa din Craiova a făcut achiziţii importante în această vară. În opinia mea, este favorită la ocuparea locului doi la finalul campionatului. Ne aşteaptă un meci foarte greu, apoi vom avea o perioadă foarte scurtă ca fetele să se refacă pentru jocul de sâmbătă, din cupele europene”.
 
  

niciun comentariu

Lasă un comentariu