Direcţionează 2% pentru un altfel de jurnalism.
Formularul poate fi descărcat AICI
|  Contact  |     Susţine-ne! - DONEAZÃ!    

Undă verde pentru construirea unei noi creșe la Zalău

În ședința Consiliului Local din 10 octombrie 2018, a fost aprobată participarea Municipiului Zalău la proiectul privind construirea unei creșe – ,,Grădiniță cu program prelungit și creșă, cartier Meseș, Str. Alexandru Lăpușneanu din municipiul Zalău – etapa I creșa” -, și a bugetului aferent. Planul de investiții prevede inclusiv echiparea acesteia cu infrastructura educațională necesară.

Cererea de finanțare pentru obiectivul de investiții, ”Grădiniță cu program prelungit și creșă, cartier Meseș, Str. Alexandru Lăpușneanu din municipiul Zalău – etapa I creșa” a fost depusă la finanțator, în cadrul Programului Operațional Regional 2014 – 2020, Axa 4 – Sprijinirea dezvoltării urbane durabile, obiectiv specific 4.4.

Valoarea totală a proiectului este de 4.914.953,84 lei (inclusiv TVA), din care valoarea fondurilor atrase este de 1.966.861,05 lei (inclusiv TVA) iar valoarea totală neeligibilă este de 2.948.092,79 lei (inclusiv TVA).

”Pentru că, în comunitatea noastră, e nevoie de o creșă, am apreciat că ar fi bine să o aducem pe lista de priorități a investițiilor pe care le face Primăria Municipiului Zalău. Sigur că finanțarea din bugetul local pentru această investiție este consistentă, aproximativ 650.000 euro, dar am obținut maximum ce se poate obține pentru cele 55 de locuri pe care le va avea creșa, 423.500 euro, adică 7700 euro / loc”, a declarat Ionel Ciunt, primarul municipiului.

1 comentariu

  1. radu says:

    Se inchid scoli si gradinite datorita sporului negativ, mai bine se reabilitau cele vechi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*