Contact  |  în memoria lui Zoli SUSŢINE-NE în promovarea unui altfel de jurnalism. DONEAZÃ orice sumă de bani în contul
Asociaţiei Sălajul pur şi simplu, IBAN: RO93 RZBR 0000 0600 1454 6682, deschis la Raiffeisen Bank Zalău

Trupa Vunk cântă la Zalău în cadrul turneului acustic „Înconjurul lumii“

vunkMembrii trupei româneşti Vunk vor urca pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor Zalău, vineri, 27 martie, ora 19:00, într-un spectacol de circa 100 de minute, având ca parteneră firma zălăuană Spice Events.
Alături de Vunk, pe scena Casei Sindicatelor vor urca un cvartet de viori, trompetsitul Dan Nicolau, percuţionistul Dan Incrosnatu, pianistul Bobby Stoica, iar la chitară se va afla Răzvan Ilie, fratele liderului Vunk, Cornel Ilie. Spectacolul va fi deschis de Alexandra Usurelu.
Prețul biletelor începe de la 40 de lei, acestea putând fi achiziţionate de la sediul Spice Events (str. Parcului nr. 1, în clădirea Complex Manager), de la Direct Target şi Casa de Cultură a Sindicatelor Zalău. Informaţii la tel: 0728844439

Trupa Vunk se află în cel mai ambiţios proiect muzical al acestui an: un turneu acustic prin 18 oraşe intitulat „Înconjurul lumii”. Numele face referire la una dintre piesele preferate ale membrilor trupei, dar şi la credinţa exprimată de către aceştia că „România este mai mult decât o ţară, este o lume”.
Turneul este o adaptare la dimensiunea unei scene de teatru a spectaculoasei producţii „Autoportrete”, primul concert acustic al trupei Vunk, ce a avut loc într-un cadru deosebit, pe terasa centrului comercial Promenada din Bucureşti, în luna mai a anului trecut.
Concertul de atunci a fost înregistrat şi editat pe DVD şi CD Audio, materiale ce vor fi lansate în cadrul acestui turneu.
Piesele Vunk au fost rescrise pentru acest proiect, ocazie cu care chiar membrii trupei le-au redescoperit şi s-au reîndrăgostit de ele.
“Pleacă”, “Scapă-mă de Ea”, “Aşa şi?!”, “Prajitură cu Jeleu”, “Numai la Doi”, “1000”, “Dau Alarma” şi celealte hituri VUNK vor suna cum, probabil, nu le-aţi mai auzit şi vor aduce un surplus de magie şi emoţie întregului eveniment.
Turneul „Înconjurul lumii” este o producţie complexă, cu ecrane de proiecţie, lumini pre-programate şi alte efecte speciale de scenă.

niciun comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*