Contact  |  în memoria lui Zoli SUSŢINE-NE în promovarea unui altfel de jurnalism. DONEAZÃ orice sumă de bani în contul
Asociaţiei Sălajul pur şi simplu, IBAN: RO93 RZBR 0000 0600 1454 6682, deschis la Raiffeisen Bank Zalău
Directioneaza 2% pentru un altfel de jurnalism. Formularul poate fi descarcat AICI

Trupa IRIS se destramă, ultimul concert îl vor avea la Zalău, de Zilele Oraşului

Zvonurile legate de destrămarea trupei Iris se confirmă, ultimul concert al trupei urmând să aibă loc pe scena din Zalău, în cadrul Zilelor Oraşului, ce se vor desfăşura în perioada 25-27 august 2017.

”Zilele acestea au circulat veşti legate de situaţia trupei Iris. Din dragoste şi respect pentru voi fanii, este de datoria mea ca membru fondator să vă informez că, începând din data de 26 august 2017, colaborarea dintre Iris şi Cristi Minculescu se încheie. Am incercat din răsputeri să ţin împreună aceasta formulă, însă nu a existat înţelegere. Boala prin care am trecut m-a ținut departe de scenă, după cum bine ştiţi, însă la revenire am găsit trupa împarţită în două. Singurul din formaţie care a rămas alături de mine a fost Relu Marin. Cristi, Valter şi Boro au ales să părăsească Iris.
Iris este o floare perenă, cu rădăcini adânci şi va înflori în continuare prin ochii şi sufletul vostru.  Trupa merge mai departe într-o altă formulă, pe care o veţi afla cât de curând şi abia așteptăm să ne revedem la concerte“, a postat Nelu Dumitrescu pe pagina de socializare a formaţiei.

niciun comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*