Direcţionează 2% pentru un altfel de jurnalism.
Formularul poate fi descărcat AICI
|  Contact  |     Susţine-ne! - DONEAZÃ!    

Trupa Cantellion își lansează videoclipul „Lume palidă” în Rock’N Roll Center Zalău

Sămbătă, 15 decembrie, de la ora 20:30, trupa Cantellion își lansează videoclipul “Lume palida” în Rock’N Roll Center Zalău. Prețul unui bilet este de 15 lei.

Iniţial în formulă de duet, dar acum funcţionând drept cvintet, CANTELLION a lansat la începutul acestui an albumul de debut “Ceva Despre Timp”, iar solista Iris-Adina Morar a lansat volumul de poezii “Cu Lumea Într-o Gară”.
În Mai 2015, Cătălin Moraru și Iris-Adina Morar s-au cunoscut prin intermediul unei cunoştinţe comune la un concert Luna Amară din Cluj-Napoca, unde Cătălin cânta solo în deschidere. După un timp, pasiunea lor comună pentru muzică duce la înființarea proiectului CANTELLION în anul 2016.
La piesa “Hei, Dragoste!”, muzica este compusă de Cătălin, iar Iris semnează versurile. Cadrele pentru videoclip au fost filmate în masivul Rarău la Pietrele Doamnei şi în Cheile Turzii. În această formulă, în vara anului 2017, duetul a câştigat locul I la festivalul naţional de muzică “Baladele Dunării” din Galaţi şi premiul pentru cea mai bună interpretare la concursul muzical “Folk’n’Iaşi” din acelaşi an. Piesa amintită este inclusă pe EP-ul “Ceva despre Timp”, alături de alte trei compoziţii.


În Februarie 2018, trupa a lansat un lyric video pentru cel de al doilea single, numit “Wings of stone”. În prima jumatate a anului, CANTELLION a susținut mai multe concerte de lansare a EP-ului de debut, în: Cluj-Napoca, Satu Mare, Baia Mare, Sighetu Marmatiei, Zalău, Vatra Dornei, Gherla, iar in Iulie trupa a urcat pe scena festivalului “Bucovina Acoustic Park” unde a împarțit scena cu Grimus, Luna Amară și Mother’s Cake.
In manieră electrică, să precizăm faptul că, printre influentele trupei, se numără: P!nk, City And Colour, Luna Amară, Alter Bridge, Josh Ritter, Disturbed, Sting, In Flames, James Bay, Nightwish, Sia, Coldplay, Linkin Park, Adelle, John Mayer şi Within Temptation. De curând, Cătălin a fost cooptat ca vocalist al trupei BlackOut – o trupă de asemenea familiară publicului din Zalău.

niciun comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*