DONEAZÃ!  Susţine-ne  
Asociaţia Sălajul pur şi simplu  27968875
IBAN: RO93RZBR0000060014546682
Raiffeisen Bank
|  Contact  |

Trei de la SPS. Revederea

Când ajungi acasă în concediu, pe fugă doar, pentru că acum casa ta propriu zisă e în altă țară, să te vezi cu mâna aia de prieteni pe care i-ai păstrat și dus cu tine de-a lungul anilor, e ceva aparte. Cam așa văd eu lucrurile când apucăm să ne vedem pe bune, eu, Gina și Calin. Că vorbim și ne scriem des pe mail și pe whatsapp asta e partea a doua, și nu se pune. Comunicarea care nu e față în față e oarecum impersonală, indiferent cât de multe cuvinte am înghesui noi online. Eh, dar când reușim să ieșim toți trei, e veselie mare, chiar dacă toți suntem poate obosiți și stresați cu cele de peste zi. Cu ei doi e simplu, glumele vin firesc, e o chestie pe care nu cu mulți o poți împărți. Si discuțiile la fel, și se așează ca un balsam pentru suflet. 

Atunci se bat în cuie și proiectele faine și de cursă lungă pe care le avem în minte pentru Sălajul pur și simplu. Acum, în octombrie, proiectul de salvare a Casei Maniu din Bădăcin, pe care noi, cei de la Sălajul pur și simplu l-am inițiat cu 4 ani în urmă, pentru a sprijini eforturile de ani de zile făcute de Cristi Borz pentru a reabilita imobilul, se va încheia. A fost un proiect frumos, amplu, în care am pus suflet și care ne-a dovedit încă o dată că putem izbândi în tot ce ne propunem. Și ne-a dat aripi să încercăm ceva nou, ceva diferit, dar cu un impact la fel de consistent. Așadar, o să demarăm un proiect nou, pe care îl vrem la nivel național și despre care vă vom da detalii pe parcurs. 

Și stând toți trei la masă, cu papanași și clătite în față, cu zâmbete ecuatoriale întinse de la o ureche la alta, am simțit bunăstarea aia sufletească, rară, pe care o simți doar când ești acasă. Acel acasă care nu e un loc neapărat, ci care e acolo unde sunt cei dragi.


...

niciun comentariu

Lasă un comentariu