Direcţionează 2% pentru un altfel de jurnalism.
Formularul poate fi descărcat AICI
|  Contact  |     Susţine-ne! - DONEAZÃ!    

Teatru la Zalău – Dragostea durează o săptămână

Spectacolul ”Dragostea durează o săptămână” (15+), cu Andrada Grosu, Ioana Cosma și Ioan Paraschiv de la Teatrul BIS, va avea loc luni, 12 noiembrie 2018, de la 19:00, în
Cladirea Transilvania din Zalău. Textul este scris de Andreea Chindri.

Evenimentul este organizat de Asociația Culturală ”Pro Teatru”, care are ca scop promovarea culturii și îmbunătățirea vieții culturale a orașului Zalău.
“Dragostea durează o săptămână”, un spectacol despre dragoste, prietenie, trădare, sex, gelozie și distracție, cu parfum de tinerețe și un gust dulce-amărui. Tinerii actori Andrada Grosu, Ioana Cosma și Ioan Paraschiv sunt direct responsabili pentru un spectacol cu și despre tineri, plin de subiecte tabu, care invită spectatorii la zâmbete, râsete și relaxare.
”Noi avem o mare poftă de teatru. Voi? Andrada Grosu e deja un nume cunoscut pe scena teatrală și muzicală sibiană. Ați văzut-o în producțiile BIS Teatru și alături de Lipicioșii. Ioan Paraschiv e un june prim al naibii de bun; a câștigat Gala Tânărului Actor în 2013. Ioana Cosma e proaspătă, talentată și plină de șarm. Spectacolul nu este recomandat persoanelor sub 15 ani“, transmit organizatorii.

niciun comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*