DONEAZÃ!  Susţine-ne  
Asociaţia Sălajul pur şi simplu  27968875
IBAN: RO93RZBR0000060014546682
Raiffeisen Bank
|  Contact  |

Sute de oameni au participat la conferința părintelui Stelian Tofană, de la Jibou

Casa de cultură din Jibou a fost plină, sâmbătă, 8 februarie 2020, când aproximativ 200 de persoane au participat la conferința: “Valentine’s day sau fața întoarsă a iubirii?”, susținută de către Pr. prof. univ. dr. Stelian TOFANĂ, profesor la facultatea de Teologie Ortodoxă din cadrul Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca.

În cadrul evenimentului a avut loc și un eveniment artistic susținut de către Emima Merca, elevă în clasa a X-a la Liceul “Ion Agârbiceanu” din Jibou, și Alexandru Szocs, elev în clasa a XII-a la Colegiul de Muzică “Sigismund Toduță” Cluj-Napoca.

Conferința a fost organizată de către Liga Tinerilor din Jibou, o asociație în care tinerii jibouani își pun împreună visurile și avântul tinereții, cu scopul de a face ceva care să conteze în societate.

”Suntem recunoscători pentru faptul că am petrecut o seară în preajma unor oameni absolut minunați! Am avut multe de învățat și suntem nerăbdători să punem în practică! A fost o seară deosebită!

Vrem să adresăm mulțumiri tuturor sutelor de participanți, zecilor de voluntari ai Ligii Tinerilor din Jibou, Casei de Cultură Jibou, Episcopiei Sălajului și primăriei Jibou alături de consiliului local, pentru sprijin și participare. Mulțumim sponsorului nostru în cadrul acestui eveniment: Pensiunea Eden!”, transmit organizatorii.
 
  

niciun comentariu

Lasă un comentariu