DONEAZÃ!  Susţine-ne  
Asociaţia Sălajul pur şi simplu  27968875
IBAN: RO93RZBR0000060014546682
Raiffeisen Bank
|  Contact  |

Spitalul Orășenesc Jibou Dr. Traian Herța a fost modernizat

În urma unor lucrări de reabilitare, Spitalul Orășenesc Jibou a fost modernizat. Astfel, a fost finalizată reabilitarea completă a Compartimentului Cronici, peste 300.000 lei fiind folosiți pentru zugrăveli interioare, tarkett, instalație termică, electrică, instalații sanitare, sistem nurse call, amenajare cabinet, sală de mese, oficiu  etc.

De asemenea, au fost finalizate lucrările de reabilitare la acoperiș, pentru ambele corpuri de clădire, lucrările fiind în valoare de circa 239.000 lei, bani proveniți de la bugetul local.

Au fost înlocuite învelitoarele din țiglă ceramică cu panouri sandwich rezistente la foc, în vederea obținerii autorizației de securitate la incendiu pentru Ambulatoriu de Specialitate din cadrul Spitalului, farmacia cu circuit închis din cadrul unității beneficiind de lucrări de reparații generale și de renovare.

Totodată, au fost executate lucrări de reamenajare la spații subsol (casa scării, garderobă pacienți și garderobă personal spital). ”Continuăm în anul 2020 lucrările de modernizare: înlocuire instalații electrice, sistem nurse call – secția Interne, secția Pediatrie, reabilitare Camera de Gardă”, trasmite Dan Ghiurco, primarul orașului Jibou.


...

niciun comentariu

Lasă un comentariu