DONEAZÃ!  Susţine-ne  
Asociaţia Sălajul pur şi simplu  27968875
IBAN: RO93RZBR0000060014546682
Raiffeisen Bank
|  Contact  |

Spectacol de teatru inedit: Montagne Russe – Femeile vin de pe Venus, iar bărbații de la băut

Asociația Pro Teatru invită zălăuanii la spectacolul Montagne Russe, miercuri, 13 noiembrie, începând cu ora 19:00, la Kalvineum (fosta Casă Municipală de Cultură), str. Corneliu Coposu nr. 17.

Un spectacol curajos, puternic, personal, inteligent, cu relații și iubiri care ridică semne de întrebare: “Când a fost dragostea pentru tine un montagne russe, să te ia și să te dea cu capul de toți pereții?”

Întâlniri cu actori tineri, cu texte noi. Provocări, comedii, zâmbete, povești de amor, povești desprinse din universul nostru zilnic.

Un altfel de montagne russe.

Un spectacol construit pe fragmente din cartea ”Femeile vin de pe Venus, bărbații de la băut”, de Simona Tache și Mihai Radu.

„Ne bucurăm să venim cu o ofertă culturală și în luna noiemrbie. Spectacolul propus de noi este un mix între dramă și comedie, care dezbate teme importante precum dragostea și tinerețea. Așa cum se înțelege din titlu, spectatorii vor fi purtați printr-un carusel emoțional, trecând de la zâmbete și bucurie la lacrimi și tristețe, nervi, indignare și fel de fel de sentimente pe care societatea din ziua de astăzi le reprimă din ce în ce mai des”, spune Darius Prodan, președintele Asociației Pro Teatru.
 
  

niciun comentariu

Lasă un comentariu