DONEAZÃ!  Susţine-ne  
Asociaţia Sălajul pur şi simplu  27968875
IBAN: RO93RZBR0000060014546682
Raiffeisen Bank
|  Contact  |

Simpozionul Internațional de Arte Vizuale ARTA ÎN GRĂDINĂ, ediția a IX-a – Grădina Botanică Jibou

Cea de-a IX-a ediție a Simpozionului Internațional de Arte Vizuale ARTA ÎN GRĂDINĂ, în organizarea Centrului de Cultură și Artă al județului Sălaj și Centrului de Cercetări Biologice Jibou se desfășoară în perioada 30 august – 8 septembrie 2020, în cadrul natural deosebit oferit de Grădina Botanică din orașul Jibou. Evenimentul din acest an este susținută de Primăria orașului Jibou, prin asociația Prietenii Grădinii Botanice și de revista online Modernism.ro din București.

La această ediție participă următorii artiști: Arpad Fabian (Cluj-Napoca), Florin Gherasim (Cluj-Napoca), Vasile Istrate (Cluj-Napoca), Marius  Lehene (SUA), Mircea Moldovan (Târgu Mureș), Dorel David Morar (Târgu Mureș), Radu Șerban (Cluj-Napoca)și Lucian Țintariu (Cluj-Napoca).

Lucrările de pictură, grafică, ceramică, fotografie și sculptură care vor fi realizate de către artiștii participanți la această ediție a Taberei de Creație se vor circumscrie genericului Locul ales”.

În cadrul activităților culturale conexe, Simpozionul va beneficia de prezentări și comunicări legate de temele artelor, arhitectură și psihologie, susținute de către invitați și de o parte dintre participanți.

În data de 6 septembrie 2020, la Grădina Botanică din Jibou, se va vernisa expoziția de bilanț a acestei ediții, care va cuprinde lucrările realizate în perioada taberei de creație din cadrul Simpozionului.
Lucrările din această ediție vor întregi colecțiile de artă contemporană ale instituțiilor organizatoare: Centrul de Cultură și Artă al județului Sălaj și Centrul de Cercetări Biologice Jibou.

Coordonatorul Simpozionului: Radu Șerban

Informații generale despre Simpozion:  
www.SimpozionulArtaInGradina.ro
https://www.facebook.com/SimpozionulArtaInGradina
 
  

niciun comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.