DONEAZÃ!  Susţine-ne  
Asociaţia Sălajul pur şi simplu  27968875
IBAN: RO93RZBR0000060014546682
Raiffeisen Bank
|  Contact  |

SIMEX Șimleu Silvaniei, la expoziția internațională de mobilă din Moscova

Brand internațional consacrat, cu acționariat 100% românesc, SIMEX Șimleu Silvaniei participă, alături de alți 14 mari producători români, la expoziția de mobilă și design MEBEL, care se desfășoară la Moscova, Rusia, în perioada 18 – 22 noiembrie 2019.

Participarea companiilor românești de mobilă la târgul internațional din Rusia este posibilă datorită Asociației Producătorilor de Mobilă din România și Ministerului pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat și se realizează cu sprijin de la bugetul de stat, prin Programul național de promovare a exporturilor.

”Expunem pe o suprafață de 522 mp. Din datele statistice pe primele 7 luni ale acestui an rezultă o creștere cu 42% a exportului de mobilă românească pe Federația Rusă.

Aici în Rusia, eticheta «Fabricat in Romania» reprezintă o carte de vizită serioasă, care garantează calitatea. Nu degeaba se spune că fiecare copil sovietic a fost «conceput» într-un pat cu eticheta – Fabricat în România.

Exporturile reprezintă bunăstarea, oxigenul, fericirea unei țări, iar «Made in Romania» încă reprezintă o carte de vizită serioasă care garantează calitatea.

Federația Rusă dorește relații comerciale reciproc avantajoase cu România, piața rusă are nevoie de produse românești: mobilă, textile, încălțăminte, produse alimentare, legume, fructe, vinuri, medicamente, mecanică, utilaje românești și multe alte mărfuri pe care românii știu să le producă, la un nivel de calitate excepțional.

Noi, românii, am putea face din mobila românească pe plan internațional exact ceea ce au făcut nemții din mașina Mercedes. Mobila românească deține o imagine foarte bună pe piața internațională a mobilei, fără doar și poate mobila românească ar putea deveni un brand mondial de top, cu reprezentante în toate țările lumii, din Londra pana la Sydney. România rămâne una din țările europene cu o puternică tradiție în industria prelucrării lemnului, fapt demonstrat de creșterea continuă a exporturilor în acest sector”, spune Gabriel Antoniu Lavrincic, director comercial SIMEX.


  
  

niciun comentariu

Lasă un comentariu