R E D I R E C T I O N E A Z à 3,5%  

   D O N E A Z Ã!   Susţine-ne!     
|  CONTACT  |

GAZETA DE ONLINE - o altfel de gazetă de perete, un fel de oglindă socială contemporană

Şi se-njură că nu fură, dar cu Michelinul nu-i a glumă!

michelin-zalauSubiectul ăsta cu Michelinul care vrea la Crişeni, nu poate fi tratat nici serios şi nici tîndălos. Doar aşa, pe la suprafaţă, zgîriat puţin. Pentru că acolo unde deja avem de a face cu un triunghi amoros, în care toţi trei îs masculi, musai să stai liniştit cu zîmbetul pe buze, în aşteptarea a cui va ceda primul şi-şi va scoate chiloţeii cu franjuri.
Michelinul vrea neapărat teren şi la Crişeni, să se mai dezvolte şi să mai creeze ceva locuri de muncă, și asta e chiar ok, însă circulă niște vorbe cum că pe felie ar fi și ceva interese de la vecinii de la vest de România.
Că administraţia crişeneană vrea mai mulţi bani pe teren, e ok. E ograda lor, ei comandă, ei execută, chiar dacă or ajunge să vorbească singuri. Doar să nu uite istoricul Merţanului, care aproape că a poposit pe terenurile industriale ale Zalăului, dar a fugit ca orbul cînd cămătarii terenurilor au cerut un preţ în bulgări de aur.
Că politicul şi administrativul judeţean se uită cu un ochi ba la slănină – adică, frate, hai netezeşte tu afacerea ca s-o ducă tot județul bine, că nu te vom uita, dar cu ălalalt ochi la făină, precum vorba profundă – cînd nu cură, picură, iar nu-i bine, plus că s-a scos la interval și retragerea nu ştiu cărui sprijin politic…
Singurul lucru real din toată hîrîiala sînt cei care stau în cumpănă: ori mai avea sau nu banc de lucru? Şi ăialalți, şomeri, care ar putea să mai lucreze, dacă iubăreţii triunghiului s-or înţelege.
 
  

niciun comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.