Contact  |  în memoria lui Zoli SUSŢINE-NE în promovarea unui altfel de jurnalism. DONEAZÃ orice sumă de bani în contul
Asociaţiei Sălajul pur şi simplu, IBAN: RO93 RZBR 0000 0600 1454 6682, deschis la Raiffeisen Bank Zalău

Semimaraton Zalău TenarisSilcotub, la prima ediție

Prima ediție a concursului de alergare „Semimaraton Zalău TenarisSilcotub”  va avea loc sâmbătă, 30 septembrie 2017, în municipiul Zalău, având ca organizatori Primăria Municipiului Zalău, împreună cu Runners Club, alături de sponsorul principal TenarisSilcotub.

Competițiile care se vor desfășura în cadrul semimaratonului sunt: proba de 21 km, ștafeta 3×7 km, crosul de 7 km, crosul popular de 3 km și crosul copiilor.

Semimaratonul, semimaratonul ștafetă și crosul de 7 km sunt programate să înceapă la ora 9:15, crosul popular, de 3 km, la ora 11:30 și crosul copiilor, la ora 12:00.

Startul se va da pe bulevardul Mihai Viteazu de la intersectia cu str. Piata 1 Decembrie 1918 (ceasul electronic) până la intersecția cu strada Corneliu Coposu – întoarcere pe bulevardul Mihai Viteazu (pe lângă clădirea Finanțelor Publice) – strada Gheorghe Lazăr (deasupra Parcului Central Municipal), întoarcere prin interiorul parcului, cu revenire pe strada Gheorghe Lazăr – bulevardul Mihai Viteazu, de-a lungul b-dului Mihai Viteazu până în fața sensului giratoriu din dreptul benzinăriei aflate la intersecție cu str Voievod Gelu – întoarcere și revenire tot pe bulevardul Mihai Viteazu până în centrul oraşului, din nou la intersecția cu str. P-ţa 1 Decembrie 1918 (ceasul electronic) – sosire

Traseul se parcurge de 3 ori la proba de semimaraton și o dată de fiecare concurent de la proba maraton ștafetă.

Pentru a veni în sprijinul celor care doresc să participe la această competiție și să se antreneze, în cursul fiecărei săptămâni au loc antrenamente la Stadionul Municipal, la care vor participa, în măsura în care timpul le permite, foști și actuali atleți, printre care Paula Todoran, Simona Maxim sau Monel Sabău.

Alte informații legate de evenimentul din 30 septembrie pot fi aflate accesând pagina de facebook “Zalau runners” https://www.facebook.com/groups/1546026235631889/ sau pe pagina de internet a evenimentului http://www.semimaratonzalau.ro/

 

 

niciun comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*