Direcţionează 2% pentru un altfel de jurnalism.
Formularul poate fi descărcat AICI
|  Contact  |     Susţine-ne! - DONEAZÃ!    

Semimaraton Zalău TenarisSilcotub, la a doua ediție

A doua ediție a concursului de alergare „Semimaraton Zalău TenarisSilcotub” va avea loc sâmbătă, 29 septembrie 2018, în municipiul Zalău, având ca organizatori Primăria Municipiului Zalău, împreună cu Runners Club, alături de sponsorul principal TenarisSilcotub.

Competițiile care se vor desfășura în cadrul semimaratonului sunt: proba de 21 km, ștafeta 3×7 km, crosul de 7 km, crosul popular de 3 km și crosul copiilor.

Semimaratonul, semimaratonul ștafetă și crosul de 7 km/cursele tehnice sunt programate să înceapă la ora 10:00, crosul popular de 3 km/cursa gratuită la ora 13:00.

Startul se va da pe bulevardul Mihai Viteazu de la intersecția cu str. Piața 1 Decembrie 1918 (ceasul electronic), până la intersecția cu strada Corneliu Coposu – întoarcere pe bulevardul Mihai Viteazu (pe lângă clădirea Finanțelor Publice) – strada Gheorghe Lazăr (deasupra Parcului Central Municipal), întoarcere prin interiorul parcului, cu revenire pe strada Gheorghe Lazăr – bulevardul Mihai Viteazu, de-a lungul b-dului Mihai Viteazu până în fața sensului giratoriu din dreptul benzinăriei aflate la intersecție cu str Voievod Gelu – întoarcere și revenire tot pe bulevardul Mihai Viteazu, până în centrul oraşului, din nou la intersecția cu str. P-ţa 1 Decembrie 1918 (ceasul electronic) – sosire.

Traseul se parcurge de 3 ori la proba de semimaraton și o dată de fiecare concurent de la proba maraton ștafetă.

Pentru a veni în sprijinul celor care doresc să participe la această competiție și vor să se antreneze, în cursul fiecărei săptămâni, respectiv în ziua de miercuri, au loc antrenamente la Stadionul Municipal, la care vor participa, în măsura în care timpul le permite, foști și actuali atleți.

Începând cu data de 8 august ,cine se înscrie la cursele competitive cu prietenii, familia sau colegii de club, și formează un grup de minim 4 persoane, primeşte fiecare o reducere de 10 lei.
„Reducerea se aplica daca faceți înscrierea toți deodată și ne confirmați componența grupului la office@runnersclub.ro“, transmit organizatorii. Promoția este valabilă până pe 15 august inclusiv.

Alte informații legate de evenimentul din 29 septembrie pot fi aflate accesând pagina de facebook https://www.facebook.com/events/367993873698596/

niciun comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*