Contact  |  în memoria lui Zoli SUSŢINE-NE în promovarea unui altfel de jurnalism. DONEAZÃ orice sumă de bani în contul
Asociaţiei Sălajul pur şi simplu, IBAN: RO93 RZBR 0000 0600 1454 6682, deschis la Raiffeisen Bank Zalău
A apărut numărul 14 (noiembrie) al revistei. Revista poate fi achiziţionată de la chioşcul de ziare de lângă Muzeul Judeţean de Istorie şi Artă Zalău, ori poate fi comandată on-line, la adresa de e-mail: salajulpursisimplu@gmail.com. Preţul unei reviste: 10 lei.

Seară de filme horror la Zalău

Consiliul Local al Tinerilor Zalău organizează vineri, 12 octombrie, începând cu ora 18:00, în sala de spectacole a Clădirii Transilvania o seară de film horror, peliculele pregătite de către aceștia fiind  ‘Hotel Transylvania’ și ‘A quiet place’. Intrarea este liberă.

“Deoarece începem să simțim fiorii groazei, CLT vă invită să descoperiți atmosfera înfricoșătoare a Halloween-ului! Pentru a trece de bariera dintre realitate și lumea fantastică, am pregătit o seară de film cu tematică “horror”, începând de la filmele copilăriei noastre, până la cele actuale care ne cresc adrenalina.
‘’Hotel Transylvania’, filmul Disney specific acestui sezon, îi așteaptă pe cei mici, dar și pe cei mari în dimensiunea paralela a orașului supranatural. Când orașul își stinge farmecul, liniștea apăsătoare a groazei va domina încăperea pentru a nu-l trezi pe demonul din ‘A quiet place’, filmul dedicat adolescenților dornici de a pătrunde în cele mai înfricoșătoare mistere ale lumii. Vă așteptăm, astfel, sa trăim cu toții suspansul care ne taie respirația.“ transmit reprezentanții CLT Zalău

niciun comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*