DONEAZÃ!  Susţine-ne  
Asociaţia Sălajul pur şi simplu  27968875
IBAN: RO93RZBR0000060014546682
Raiffeisen Bank
|  Contact  |

GAZETA DE ONLINE - o altfel de gazetă de perete, un fel de oglindă socială contemporană.

Scurtișaguri în vremea Covidului

• Pentru că e destul de greu să stai în casă, așa degeaba, cu știrile despre corona virus atârnând ca sabia lui Damocles deasupra grumazului, zălăuanii au găsit soluția salvatoare. Stăm acasă și zugrăvim  sau redecorăm apartamentul. Asta după ce au dat iama buluc în Dedeman cu mic cu mare până au băgat în toți sperieții bieții vânzători. Acuma dacă se vor trezi peste câteva zile cu niscai febră și suspiciuni de covizi, mai contează?

• Mai nou, în Zalău, afacerile se discută și se încheie…pe acoperiș. E mai sigur așa. Acolo nu există niciun pericol de contaminare. Și, clar, nimeni nu o să-i bage în seamă. Men in black nu mai sunt atât de în vogă, acum.

• Toată ziua bună ziua o dau ăștia la radio cu  produsul sanitar Mona în sus și în jos dar când o cauți pe Mona cea albastră în magazine, ia-o de unde nu-i. Sau dacă totuși o găsești, cei 50 de lei pe care trebuie să-i scoți din buzunar te fac să o pui frumușel la loc cu gândul că de banii ăia îți iei vreo două sticle de pălincă și îți rămân bani și pentru niște hârtie igienică. Din aia încă mai este.

• La Unicarm se vinde dezinfectant. Cel puțin așa scrie pe sticlă, deși mulți cumpărători zic că în sticlele respective era doar apă. Nu e o problemă dacă te-ai dus să- ți iei niște apă. Doar că cei care le-au cumpărat voiau dezinfectant și nu aqua chiara pe post de dezinfectant placebo.

• Mănușile alea de unică folosință de se vindeau la 15 lei cutia cu 100 de perechi, acum se vând cu 3,5 lei bucata. Asta dacă ai noroc să mai prinzi.

• Dacă te-ai gândit să dai o fugă până la Cluj în Decathlon să-ți iei o saltea de sport sau niște gantere să faci puțină mișcare la domiciliu, nu te mai obosi. S-au gândit la asta atât de mulți alții deja, încât în tot magazinul nu mai există absolut nimic de genul ăsta, chiar dacă ieri de dimineață a fost descărcat un tir întreg doar cu așa ceva. La fel stă treaba și cu rimelul. Și-au făcut doamnele stocuri serioase, dacă tot stau toată ziua bună ziua cu bărbații-n casă. Se tem să nu descopere soții ce gene lungi are vecina de vizavi.

• Și chiar așa, ăștia care v-ați bătut pe drojdie și făină, când puneți poze cu pâinile făcute acasă?
 
  

1 comentariu

  1. razvan says:

    Cand esti la inalltime, nu se ma aplica regulile pamantesti 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.