Scriitorul sălăjean Ioan Cosmuţa își lansează volumul „Destin de luptător”

Scriitorul sălăjean Ioan Cosmuţa își lansează marţi, 22 mai 2018, de la ora 13:00, în Sala de Lectură a Bibliotecii Judeţene I. S. Bădescu, volumul Destin de luptător” publicat la editura “Ecou Transilvan”. Evenimentul îl are ca invitat special pe conf. univ. dr. Viorel Hodiş.

Ioan Cosmuţa s-a născut în anul 1939, în Glod, este absolvent al Universității Tehnice din Cluj-Napoca, Facultatea de Construcții și Ecole de Technologie Superieure din Montreal, Canada. Sălăjeanul Ioan Cosmuța a fost inginer de profesie, constructor de baraje și centrale hidroelectrice cu activitate deosebită atât în România, cât și în țări precum Canada, America de Nord, Algeria, Guineea Franceză (Conakry), Guineea Spaniolă (Ecuatorială), sau Africa.

Alte cărți publicate de autor: Canada între vis și realitate (Cluj-Napoca, Ed. Dacia 1999), România mea, Canada mea! (Rm. Vîlcea, Ed. A. Ivireanul, 2006), Un român expert canadian în… Africa (Rm. Vîlcea, Ed. A. Ivireanul, 2011), Cu “truck-ul” prin America (Rm. Vîlcea, Ed. A. Ivireanul, 2013), Evadat din jungla Ebolei (Cluj-Napoca, Ed. Imprimeria Ardealul, 2015), Destin de luptător (Cluj-Napoca, Ed. Ecou Transilvan, 2017)

niciun comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*