Contact  |  în memoria lui Zoli SUSŢINE-NE în promovarea unui altfel de jurnalism. DONEAZÃ orice sumă de bani în contul
Asociaţiei Sălajul pur şi simplu, IBAN: RO93 RZBR 0000 0600 1454 6682, deschis la Raiffeisen Bank Zalău

SC Genius Concept SRL din Zalău ajută Casa Maniu cu beton

La Casa Iuliu Maniu din Bădăcin s-a turnat astăzi, 19 octombrie, betonul care va sta la baza acoperișului după ce o altă societate comercială, de astă dată din Zalău, s-a alăturat campaniei „Salvați Istoria Națională, Salvați Casa lui Iuliu Maniu” donând materialul necesar. Este vorba de SC Genius Concept SRL care a asigurat betonul necesar porțiunii de casă decopertate, betoniera și pompa.

Reamintim că echipa de muncitori ai firmei sătmărene Euras a revenit la Bădăcin și a redeschis șantierul în 5 octombrie începând o nouă etapă în reabilitarea Casei Maniu și anume refacerea acoperișului, firma SC Siceram SA Sighișoara donând cantitatea de țiglă reprezentând întregul necesar reabilitării acoperișului construcției din Bădăcin. Primul transport de țiglă a fost deja livrat, zilele trecute, la Bădăcin lucrările continuând cu desfacerea acoperișului vechi, extrem de deteriorat după ani la rând în care nu s-a intervenit la clădire.

Cei care doresc să contribuie, în continuare, la reabilitarea ei o pot face donând în conturile:

Lei: RO22 RZBR 0000 0600 0208 5400

Euro: RO18 RZBR 0000 0600 0289 9205

Dolari: RO11 RZBR 0000 0600 1092 7730

Cont PayPal: salvaticasamaniu@yahoo.com

deschise la Raiffeisen Bank, Agenţia Şimleu Silvaniei, jud. Sălaj.

De asemenea, cei care pot și doresc să ajute echipa cu materiale de construcții (ciment, grinzi de lemn etc.) ne pot contacta pe pagina de Facebook:

https://www.facebook.com/SalvatiCasaMemorialaIuliuManiu/?fref=ts  , unde poate fi consultată și întreaga activitate legată de evoluția campaniei publice „Salvați Istoria Națională, Salvați Casa lui Iuliu Maniu”.

 

niciun comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*