Contact  |  în memoria lui Zoli SUSŢINE-NE în promovarea unui altfel de jurnalism. DONEAZÃ orice sumă de bani în contul
Asociaţiei Sălajul pur şi simplu, IBAN: RO93 RZBR 0000 0600 1454 6682, deschis la Raiffeisen Bank Zalău

Sărbătorile de Iarnă în cadrul Direcției de Asistență Socială Comunitară Zalău

În preajma Sărbătorilor de Iarnă, Direcția de Asistență Socială Comunitară (DASC) Zalău, unitate aflată în subordinea Consiliului Local al Municipiului Zalău, desfășoară o serie de acțiuni pentru a întâmpina cum se cuvine acest Praznic.

Sărbătorile de Iarnă își fac resimțită prezența atât pentru cei din cadrul Centrului Multifuncțional pentru Persoane Vârstnice “Tinerețe fără bătrânețe”, cât și pentru cei din cadrul Centrului Social de Urgență – Adăpostul de Noapte prin acțiuni specifice Sărbătorilor printre care împodobirea bradului, vizionarea de filme, audiții și repetiții de colinde sau confecționarea de ornamente și decorațiuni de Crăciun.

Tot în această perioadă, Direcția de Asistență Socială Comunitară distribuie 600 de pachete oferite de către Primăria Municipiului Zalău persoanelor aflate într-o situație de risc social, cât și persoanelor cu dizabilități. DASC Zalău a obținut susținere din partea Asociației “Magic People” din Cluj-Napoca, care oferă pachete cu alimente și dulciuri pentru 150 de persoane vârstnice. Totodată, din partea unei fundații din Anglia, beneficiarii  Centrului Social de Urgență vor primi îmbrăcăminte și alimente, iar din partea unor agenți economici, beneficiarii celor două Centre vor primi o masa caldă.

În perioada 20-22 decembrie 2017, DASC primește colindători din rândul beneficiarilor CSU – Adăpostul de  Noapte.

niciun comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*