DONEAZÃ!  Susţine-ne  
Asociaţia Sălajul pur şi simplu  27968875
IBAN: RO93RZBR0000060014546682
Raiffeisen Bank
|  Contact  |

Sălajul Pur si Simplu sau un alt fel de Sălaj

Pagina pe care tocmai ai ajuns este o publicaţie online. Titlul sugerează, deja, cam despre ce vei citi pe aici, iar, după ce ne vei răsfoi mai des, vei vedea că ai găsit o companie la cafea sau la ţigară, alta decât cea cu care eşti obişnuit, de prin publicaţiile loco. Ceea ce noi încercăm să facem pe aceste pagini este să dezvăluim, cât mai mult posibil, Sălajul aşa cum este el, neîmbrăcat în declaraţii stufoase şi nici în promisiuni electorale, ci simplu, aşa cum îl vede oricare dintre noi, zilnic.

Aici nu vei da peste declaraţii şi promisiuni grandioase ale politicienilor locali sau ale şefilor de primării. Cred că toţi ne-am săturat de umpluturile de genul ăsta. Nu vei citi nici despre accidente stupide de circulaţie, incendii la afumătoare sau viroze şi bronşite. Departe de noi gândul de a ajunge, din nou, în obscurantismul şi mediocritatea ştirismului de duzină. Asta, pe de o parte, pentru că nu suntem presaţi de pagini care trebuie umplute musai cu ceva, iar, pe de altă parte, ţine minte, nu suntem obedienţi sau datori sau simpatizanţi faţă de nici un partid politic şi nici faţă de vreun boss local, care să ne susţină financiar.

Astfel, vom scrie, pur şi simplu, despre mârlăniile şi meschinăriile zilnice, de care ne izbim iar şi iar, în contactul cu societatea, care nu mai este reprezentată de om, ci de instituţiile publice care, prin politicul lor, deţin suprema putere în orice localitate.

De asemenea, iar asta ca să mai ieşim din cenuşiul zilnic, publicaţia noastră vă va oferi acces direct la unul dintre proiectele noastre mai vechi – Descoperim Sălajul, revenit pe net într-o altă formă, atât cu materiale mai vechi, cât şi cu unele mai recente, site care va creşte mereu, cu noi şi noi reportaje, pentru că totdeauna va exista ceva de inedit de descoperit.

Mai mult, pe lângă reportajele de turism, însoţite de poze superbe, aveţi acum ocazia să-l reîntâlniţi pe mai vechiul vostru prieten – “Tândală”, care s-a cam săturat de concediul autoimpus şi vine, din nou, să vă descreţească frunţile. Evident, toate linkurile publicaţiei vor putea fi accesate şi pe Facebook.

Singura noastră rugăminte este să aveţi răbdare cu noi. Suntem puţini, deocamdată şi, ca urmare, materialele care vor apărea nu vor purta sigla cantităţii, ci a calităţii.

Fără umpluturi. SălajulPurşiSimplu!
 
  

3 comentarii

  1. Adrian says:

    Si va lasa doamna Cota sa va vindeti fituica prin Damco?

  2. Miholca says:

    Mult succes (si nu succesuri),si voua si lui…Tandala, e nevoie (maaaare nevoie) de sinceritate si onestitate si informatii despre frumos,…si,mai ales, de descretitul fruntilor (mult prea incretite de toate stirile care in principal ,,elogiaza” tot ceea ce e mai hidos in oamenii din jurul nostru, acoperind cu zgomotul lor pompos simplititatea si frumusetea a tot ceea ce conteaza)

Leave a Reply

Your email address will not be published.