Asociaţia Sălajul pur şi simplu  
IBAN: RO93RZBR0000060014546682
Raiffeisen Bank
 D O N E A Z Ã!   Susţine-ne!        
Mihai Calin Paval   |   - ING Bank
EURO: RO28INGB0000999911224956
USD: RO17INGB0000999911172192
patreon.com/calinpaval
|  Contact  |

Sălăjenii au luat-o razna și se omoară între ei pe bandă rulantă

Sălăjenii au luat-o razna și colegi de pahar, soți și frați au început să se omoare între ei, mai abitir decît la concurs. Astfel, procurorii au înregistrat deja, în primele două luni ale acestui an, 7 cauze de mare violență, în condițiile în care, pe tot parcursul anului trecut, au existat doar circa 5 asemenea cazuri. ” Nu este ceva normal pentru Sălaj, făcînd raportarea la numărul de locuitori”, a declarat prim procurorul Parchetului de pe lîngă Tribunalul Sălaj, Crin Bologa, acesta mai amintind și faptul că județul a început să iasă în evidență, la modul negativ, prin prisma actelor de mare violență comise într-un timp relativ scurt.

Noul purtător de cuvînt al PTD, procurorul șef de secție Pompilia Stana e prezentat pe scurt cîteva din cazurile grave trimise în judecată recent. Astfel, prin rechizitoriul din 14 ianuarie, Daniel Holhoș a fost trimis în judecată pentru omor, după ce, în urma unui conflict spontan l-a înjunghiat în coapsă pe Grigoriu Pop, acesta decedînd.

În 17 ianuarie, Avram Oros și-a înjunghiat soția – pe Rodica Oros, iar soțul a fost trimis în judecată, prin rechizitoriul din 31 ianuarie, pentru tentativă la omor calificat.

În 25 ianuarie, Bede Adalbert și-a înjunghiat mortal fratele, pe Bede Pal, fiind trimis în judecată, prin rechizitoriul din 19 februarie, pentru omor calificat.

În 1 ianuarie, doi bărbați s-au luat la pumni, iar în urma conflictului unul dintre ei a fost internat la Clinica de Neurochirurgie Cluj Napoca.  Victima a decedat în 28 ianuarie, iar procurorii au schimbat încadrarea faptei de la vătămare corporală gravă, la lovituri cauzatoare de moarte.

În 14 decembrie – anul trecut, în urma unui alt conflict spontan, soluționat cu pumnii, o persoană a ajuns , din nou, la Clinica de Neurochirurgie Cluj Napoca, unde a decedat, în 29 decembrie. Agresorul a fost trimis în judecată, prin rechizitoriul finalizat la începutul acestui an, pentru lovituri cauzatoare de moarte.

În 23 februarie, o mamă din Pustă Vale și-a ucis fiica în vîrstă de doar 2 luni. Ea a fost trimisă arestată preventiv pentru omor calificat.
 
  

niciun comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.