DONEAZÃ!  Susţine-ne  
Asociaţia Sălajul pur şi simplu  27968875
IBAN: RO93RZBR0000060014546682
Raiffeisen Bank
|  Contact  |

Revista Sălajul pur și simplu iese pe piață într-un nou format

În 2020, în al treilea an de apariție, revista  Sălajul pur și simplu iese de sub tipar într-un format diferit cu o grafică nouă.

Numărul 25 al revistei Sălajul pur și simplu aduce în prim plan, în luna lui gerar, alte locuri de poveste, alături de pagini dedicate valorilor sociale, culturale, istoriei și creației literare.

Revista poate fi achiziționată, începând de joi, 23 ianuarie, de la chioșcul de ziare de lângă Muzeul Județean de Istorie și Artă Zalău, ori poate fi comandată on-line, la adresa de e-mail: salajulpursisimplu@gmail.com, caz în care ne întâlnim și îți dăm revista ori o trimitem prin poștă. Prețul unei reviste e 12 lei.

În paginile revistei veți putea  descoperi lumea de lângă voi, citi despre Biserica de lemn din Doba Mică, una dintre cele mai mici și mai vechi biserici din Sălaj, simți ce înseamnă să fii alduit de Dumnezeu și veți putea petrece iarna cu bunica, pe Calea Zălaului. Vă veți putea întoarce în Zalăul anilor 80, urca sus pe Meseș, la peștera Copilăriei și face cunoștință cu Cecilia Bulexa, o jibouancă stabilită în Marea Britanie: “Când îi revăd pe cei dragi de acasă, atunci aș vrea să pot opri timpul în loc”

Veți putea vedea simți altfel cu CORBU și Mierla Neagră și vedea cele patru turle ale Șimleului Silvaniei, veți putea face arte marțiale la miezul nopții, veți răsfoi jurnalul unui bugetar nonconformist, veți putea vedea copilul cu codițe din voi, iar pe masa din Cohea lui Mircea Groza veți găsi Mâncarea băncădițâlor (Găină cu curethi morat).

Revista se tipărește în ediție limitată, fiecare exemplar fiind unul de colecție.

Și pentru că se poate și altfel de jurnalism, totul – de la scris, redactat, tehnoredactat, tipărit, legat, până la distribuirea publicației -, e făcut de noi, cei de la Sălajul pur și simplu.
 
  

niciun comentariu

Lasă un comentariu