Contact  |  în memoria lui Zoli SUSŢINE-NE în promovarea unui altfel de jurnalism. DONEAZÃ orice sumă de bani în contul
Asociaţiei Sălajul pur şi simplu, IBAN: RO93 RZBR 0000 0600 1454 6682, deschis la Raiffeisen Bank Zalău

„Pup-o, mă!”, cu sălăjenii Alin Panc, Văru’ Săndel şi Cosmin Seleşi, ajunge la Zalău

„Pup-o, mă!”,  premieră în cinematografia românească, primul film de lung metraj produs de sălăjenii Alin Panc și Văru’ Săndel, în care  joacă și zălăuanul Cosmin Seleși, va rula la Zalău  joi, 20 decembrie,  şi vineri, 21 decembrie, de la ora 17.00 şi 19.30, la Centrul de Cultură şi Artă a judeţului Sălaj. Ideea îi aparţine lui Alin Panc, iar acesta şi Văru Săndel sunt şi producători filmului.

Din distribuția „Pup-o, mă!” fac parte Alexandru Pop (Varu Săndel), Cosmin Seleși, Alin Panc, Cătălina Grama, Constantin Cotimanis și Alexa Tofan. Filmările au început în luna mai, iar premiera în cinema a avut loc loc în  data 26 octombrie, la Bucureşti.

Se iau trei flăcăi strașnici, care au trăit de când se știu la stână, două mândre de oraș, aflate într-un mare impas și un baci hapsân. Tradiția spune că mândra pupată de Ziua Lânii rămâne a ta pe viață. Bică (Cosmin Seleși), Tică (Alin Panc) și Horică (Alexandru Pop Săndel) au trecut de mult timp de vârsta însurătorii, dar mai au o șansă anul acesta și trebuie să profite de ea. Acum încep problemele, ei sunt trei, ele două, apare și un strigoi, se aud împușcături, ziua e pe cale să se sfârșească, fetele de oraș nu sunt de nasul lor. Le vor pupa? Cine va rămâne fără pereche? Cum se va termina povestea? În mod sigur cu hohote de râs, demne de comedia românească a anului.

Filmările au avut loc în comuna Răchițele, de lânga Cluj, loc despre care Văru Săndel, aflat la primul său rol într-un film de lung metraj,  spune că „este un colț de rai, care ne arată încă o dată ce țară frumoasă avem”.

niciun comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*