DONEAZÃ!  Susţine-ne  
Asociaţia Sălajul pur şi simplu  27968875
IBAN: RO93RZBR0000060014546682
Raiffeisen Bank
|  Contact  |

Punctele termice din Zalău aflate în stare avansată de degradare vor fi demolate

Primele puncte termice aflate în stare avansată de degradare și care urmează să fie demolate sunt PT 35 – str. Dacia și PT 14 – str. Lct. Col. Teofil Moldoveanu, în locațiile respective fiind amenajate locuri de parcare.

Totodată, în vederea amenjării de parcări, în zonele din municipiu în care sunt programate lucrări de modernizare au fost demolate și o parte din garaje, urmând ca aceaste acțiuni să continue.

De asemenea, odată cu lucrărilede investiții la proiectele de mobilitate urbană (pe străzile Simion Bărnuțiu, Voievod Gelu, Gheorghe Doja, Avram Iancu, Corneliu Coposu, 22 Decembrie 1989) va fi suplimentat numărul de parcări amenajate.

Numărul parcărilor din municipiu este încă insuficient față de nevoile existente, chiar dacă, comparativ cu anul 2016, a fost suplimentat cu 1590 de locuri. Problema locurilor de parcare este o preocupare constantă a conducerii Primăriei Municipiului Zalău, motiv pentru care avem în vedere inclusiv amenajarea unor parcări subterane și supraetajate”, a transmis Ionel Ciunt, primarul municipiului Zalău.
 
  

niciun comentariu

Lasă un comentariu