DONEAZÃ!  Susţine-ne  
Asociaţia Sălajul pur şi simplu  27968875
IBAN: RO93RZBR0000060014546682
Raiffeisen Bank
|  Contact  |

Proiectul „Eu și mintea ta”, derulat de tineri liceeni din Zalău, a ajuns la final

După cinci luni de derulare, dintre care două luni de pauză cauzată de împrejurările de la nivel național, membrii clubului IMPACT LEGO de la Colegiul Național „Silvania” au finalizat proiectul „Eu și mintea ta”, prin care liceenii au dorit să crească interesul tinerilor din Zalău pentru sănătatea lor mentală și starea de bine.

Proiectul a constat în 10 conferințe, trei față în față și șapte în mediul online, pe diferite teme, cum ar fi anxietatea, depresia, inteligența emoțională, sau cum ne sunt influențate gândurile, emoțiile și la rândul lor cum ne influențează acestea comportamentul. La conferințe am invitat șase psihologi și un nutriționist. Ultimele conferințe, desfășurate în mediul online, pot fi găsite și pe contul de youtube al clubului–IMPACT LEGO CNS Zalău.      

”Pe această cale dorim să mulțumim comunității pentru suportul acordat și în anii precedenți la activitățile derulate de membrii Clubului IMPACT LEGO de la Colegiul Național „Silvania” Zalău . Cu ajutorul dumneavoastră, clubul a reușit să își atingă obiectivele an de an și să ducă cu succes la bun sfârșit proiectele propuse. Printre acestea se numără„Gusturi vechi cu IMPACT azi”, desfășurat în două etape, în cadrul căruia am tipărit un număr de 700 de broșuri conținând rețete tradiționale românești, ungurești și slovace de pe plaiurile sălăjene; „Pe Meseș hai-hui cu harta’n cui”, care s-a finalizat prin reamenajarea traseului turistic de pe Meseș „Izvorul Salamandrelor”; „Tineri cu SCOP”, care a adus în fața tinerilor din județ patru tineri de excepție ai Sălajului, printre care și un laureat cu bronz la Jocurile Paralimpice de vară din 2016; „Laboratorul de vise” proiect care a avut ca finalitate modernizarea laboratorului de științe al Școlii „Marcus Aurelius” din comuna Creaca. Mai multe informații despre aceste proiecte și despre activitățile noastre găsiți pe pagina de Facebook a clubului-IMPACT LEGO CNS sau pe pagina de Instagram-impact.lego”, spun tinerii liceeni de la Clubul IMPACT LEGO.

Mișcarea de tineri IMPACT este un club de voluntariat care identifică probleme reale din comunitate și găsește soluţii creative pentru rezolvarea lor. Programul Impact este iniţiat de către Fundația Noi Orizonturi, iar  misiunea acestuia  este de a promova modele de educație prin experiență de calitate și învățare prin proiecte în folosul comunității. Clubul Impact LEGO activează în cadrul Colegiului Național „Silvania” și la ora actuală numără 42 de voluntari, coordonați de profesoara Iulia Florian și Meda Morariu.
 
  

niciun comentariu

Lasă un comentariu