Contact  |  în memoria lui Zoli SUSŢINE-NE în promovarea unui altfel de jurnalism. DONEAZÃ orice sumă de bani în contul
Asociaţiei Sălajul pur şi simplu, IBAN: RO93 RZBR 0000 0600 1454 6682, deschis la Raiffeisen Bank Zalău
A apărut numărul 14 (noiembrie) al revistei. Revista poate fi achiziţionată de la chioşcul de ziare de lângă Muzeul Judeţean de Istorie şi Artă Zalău, ori poate fi comandată on-line, la adresa de e-mail: salajulpursisimplu@gmail.com. Preţul unei reviste: 10 lei.

Pro Teatru deschide Curtea Artiștilor la Zalău

Asociația Culturală ”Pro Teatru”, care are ca scop promovarea culturii și îmbunătățirea vieții culturale a orașului Zalău, deschide Curtea Artiștilor cu actori veniți din Cluj-Napoca și Sibiu.

Astfel, în fiecare zi de vineri, în perioada 17- 31 august, publicul este invitat la spectacole de teatru și improvizație, pentru prima oară în Zalău.

Evenimentele se vor desfașura în aer liber, pe strada Salamon Joszef la numărul 11, în cartierul Traian, cu începere de la ora 19:00, și sunt potrivite pentru toate vârstele. Intrarea este liberă.

Serile de teatru vor debuta vineri, 17 august, cu un spectacol de improvizaţie, Improvshow, trupa ”Silver” (Cluj), şi vor continua în 24 august, cu Re-Act (Cluj) – Istoria Teatrului Povestită de un Ardelean și o moldoveancă, şi în 31 august – teatru cu actorul de la Sibiu, Florin Coșuleț – Nimeni nu ştie ce e în inima mea.

niciun comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*