DONEAZÃ!  Susţine-ne  
Asociaţia Sălajul pur şi simplu  27968875
IBAN: RO93RZBR0000060014546682
Raiffeisen Bank
|  Contact  |

Primele autobuze electrice vor ajunge la Zalău în februarie, anul viitor

Achiziția de autobuze electrice și stații de încărcare a intrat în linie dreaptă. Conducerea Primăriei Municipiului Zalău a avut luni, 18 noiembrie 2019, o întâlnire cu reprezentanții Asocierii SC Anadolu Automobil Rom SRL – SC Aic Trucks SRL – SC Radcom SRL, asociere căreia i-a fost atribuit, în urma licitației, proiectul privind modernizarea sistemului de transport în comun, achiziția de autobuze electrice (20 buc.), stații de încărcare, e-ticketing și Inteligent Transport System. La întâlnire a fost prezent și ing. Jindřich Chudý, directorul firmei producătoare din Cehia.

În cadrul întâlnirii s-a convenit asupra unui grafic de livrări, primele autobuze urmând să fie furnizate în februarie 2020. Discuția a fost urmată de o vizită în teren, la locurile unde vor fi amplasate cele 26 de stații de încărcare (6 stații de încărcare rapidă și 20 de stații de încărcare lentă).

“Discuția de astăzi a vizat, mai ales, clarificări privind respectarea termenelor de livrare a autobuzelor electrice și a graficului de lucrări pentru stațiile de încărcare. Apreciez că începând cu luna martie 2020 locuitorii municipiului vor putea circula cu aceste mijloace moderne de transport în comun”, a transmis primarul municipiului Zalău, Ionel Ciunt.


  
  

niciun comentariu

Lasă un comentariu