DONEAZÃ!  Susţine-ne  
Asociaţia Sălajul pur şi simplu  27968875
IBAN: RO93RZBR0000060014546682
Raiffeisen Bank
|  Contact  |

Primăria Zalău acordă atenție sporită persoanelor vârstnice

Fotografie realizată în luna iunie 2019, în timpul unei activităţi desfăşurate pe raza municipiului Zalău, cu scopul identificării problemelor cu care se confruntă seniorii din municipiu.

 În această perioadă grea, în care toată lumea se află într-o criză creată de COVID-19, trebuie acordată o anteţie sporită persoanelor vârstnice de peste 65 de ani, care locuiesc singure şi aflate în nevoi.

Primăria Municipiului Zalău a identificat persoanele vulnerabile şi acordă sprijinul necesar, prin DASC şi parteneriatul realizat cu Crucea Roşie Sălaj, pentru a asigura alimentele şi medicamentele necesare.

“Apreciem şi mulţumim, că în activitatea de susţinere şi ajutor a persoanelor vârstnice, sunt implicaţi foarte mulţi tineri voluntari din oraş, care s-au organizat şi au elaborat o procedură şi un mod de ajutor şi susţinere a celor aflaţi în nevoi. “, transmite viceprimarul Zalăului, Teodor Bălăjel.

Crucea Roșie Română Filiala Salaj, a primit si a început sâmbătă, 28 martie  distribuirea produselor alimentare și apă plată către persoanele varstnice, care beneficiaza de serviciile de ingrijire la domiciliu a Crucii Rosii Salaj (peste 65 de ani )din Municipiul Zalau . Donația a fost făcută de către Fundația “Prețuiește Viață” (Andrea Marin ).


  
  

niciun comentariu

Lasă un comentariu