DONEAZÃ!  Susţine-ne  
Asociaţia Sălajul pur şi simplu  27968875
IBAN: RO93RZBR0000060014546682
Raiffeisen Bank
|  Contact  |

Peter Maffay în turneu jubiliar la 50 de ani de activitate

Îndrăgitul artist german de origine română, Peter Maffay, marchează anul acesta nu mai puțin de 50 de activitate printr-un turneu live extraordinar, numit Jubiläumtournee 2020, desfășurat în Germania, Elveția și Austria. 

Sunt incluse toate marile orașe, iar publicul îl primește cu atâta căldură, încât recent Peter Maffay a anunțat pe pagina sa oficială extinderea turneului și în 2021, când întîlnirile cu iubitorii muzicii rock se vor derula în special în aer liber.

Locațiile sunt alese cu grijă, astfel încât experiența publicului să fie cu atât mai magică. Astfel, printre spațiile fixate pentru anul viitor se regăsesc Castelul Coburg, Castelul Salem, scena Lorelei din St.Goarshausen și plaja Baldeney din Essen.

Biletele pentru concertele din 2021 pot fi achiziționate pe eventim.de, alte concerte în și mai multe locații fiind în pregătire.

Peter Maffay, născut Peter Alexander Makkay în 30 august 1949 în Brașov, este unul dintre cei mai cunoscuți autori, cantautori, cântăreți, compozitori și muzicieni din Germania contemporană. De origine săsească, Peter Maffay a emigrat în Germania împreună cu familia în 1963.


  
  

niciun comentariu

Lasă un comentariu