Asociaţia Sălajul pur şi simplu  
IBAN: RO93RZBR0000060014546682
Raiffeisen Bank
 D O N E A Z Ã!   Susţine-ne!        
Mihai Calin Paval   |   - ING Bank
EURO: RO28INGB0000999911224956
USD: RO17INGB0000999911172192
patreon.com/calinpaval
|  Contact  |

GAZETA DE ONLINE - o altfel de gazetă de perete, un fel de oglindă socială contemporană

Pentru un sac de penny

Salutăm cu mîndrie natală deschiderea la Jibău city, county of Sălaj megye, deschiderea magazinului Penny Market, destinat, după cum spune tradiţia, nevoiaşilor, care nu dispun de lire sau chitări, ci doar de penny-uri, carevasăzică, sînt în panty-ul gol.
Penny-urile se vor putea procura la orice casă liberă de schimb valutar, la rata normală de 5 bani romîneşti contra mult mai musculosului bănoc regal.
Şi, ca să nu existe dubii cu privire la circulaţia în incinta magazinului, un indicator de circulaţie montat la intrarea în spaţiul extern al marchetului ne atenţionează că, în incinta magazinului, se va circula respectînd legislaţia rutieră romînă. Informaţie foarte importantă pentru cei cu volanele pe dreapta. Deci, ne vom hîţîni cu cărucioarele pe dreapta, cu regula de dreapta, aşa cum sîntem obişnuiţi, atenţionare importantă pentru cei care, ştiind originea englezească a marchetului de peni, ar fi tentaţi s-o împingă pe stînga, evident, respectînd regula palmei stîngi. Pîn` la urmă, e ca în politică: meri pe mijloc, iar cînd n-ai loc, mai tule-o cînd pe dreapta, cînd spre stînga, important e să ieşi cu sacul plin.
 
  

niciun comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.