DONEAZÃ!  Susţine-ne  
Asociaţia Sălajul pur şi simplu  27968875
IBAN: RO93RZBR0000060014546682
Raiffeisen Bank
|  Contact  |

Părintele Stelian Tofană, conferință despre sărbătoarea Sfântului Valentin, la Jibou

Autor a nenumărate conferințe, atât pe continent, cât și peste ocean, părintele Stelian Tofană, profesor universitar al Facultății de Teologie din cadrul Universității Babeș-Bolyai, va susține o conferință având ca subiect sărbătoarea Sfântului Valentin, sâmbătă, 8 februarie 2020, de la ora 17:00, la Casa de Cultură a orașului Jibou.

Conferința, intitulată ”Valentine’s Day sau fața întoarsă a iubirii” își propune să răspundă întrebărilor: Ce se sărbătorește de Valentine’s day? Cine a fost Sfântul Valentin? Care ar fi modelul unei relații între doi tineri îndrăgostiți, dar și cum anume ne căsătorim?

În cadrul evenimentului va avea loc și un eveniment artistic susținut de către Emima Merca, Alexandru Sav și Alexandru Szocs, voluntari din cadrul Ligii Tinerilor din Jibou.

Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile!

Doritorii se pot înscrie prin completarea chestionarului de la sețiunea de “Tichete” a evenimentului, https://www.facebook.com/events/174492790592738/

La eveniment, organizat de Liga Tinerilor din Jibou, cu binecuvântarea Episcopiei Sălajului, va exista și o cutie cu donații pentru cei care doresc să sprijine activitățile viitoare ale Ligii.
 
  

niciun comentariu

Lasă un comentariu