Contact  |  în memoria lui Zoli SUSŢINE-NE în promovarea unui altfel de jurnalism. DONEAZÃ orice sumă de bani în contul
Asociaţiei Sălajul pur şi simplu, IBAN: RO93 RZBR 0000 0600 1454 6682, deschis la Raiffeisen Bank Zalău

Parcări și străzi închise în zona de desfășurare a „Festivalului minorităților naționale și Ziua Portului Popular și a gastronomiei maghiare”

Festivalul minorităților naționale și Ziua Portului Popular și a gastronomiei maghiare”, organizat de către Asociația Culturală Szilagysag Zalău – Sălaj, în data de 24 septembrie 2017, implică restricții de circulație pe raza perimetrului de desfășurare. Astfel, parcările publice situate în imediata vecinătate a Primăriei municipiului Zalău vor fi închise, iar circulaţia rutieră pe Str. Parcului – de la intersecția cu Str. 22 Decembrie 1989, până la intersecția cu Str. Decebal și pe Str. Simion Oros, va fi restricționată.

În data de 23.09.2017, începând cu ora 8:00, se va închide parțial parcarea publică adiacentă Primăriei municipiului Zalău în vederea amplasării scenei, iar ulterior, de la orele 20:00, se va bloca în totalitate această parcare.

De asemenea, în data de 24.09.2017, ora 14:00, va avea loc defilarea convoiului de atelaje trase de cai, care va porni de la Poligonul MApN, pe Str. 22 Decembrie 1989 – intersecția B-dul Mihai Viteazu – Str. Corneliu Coposu – staţionare de maxim 25 minute în Piața Iuliu Maniu la statuia Wesselenyi Miklos. Atelajele vor staționa în parcarea de lângă Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Sălaj, iar procesiunea va continua pe sensul de mers al Str. Corneliu Coposu – B-dul Mihai Viteazu – P-ța 1 Decembrie 1918 – Str. Parcului. Pe durata deplasării convoiului se restricționează circulația pe sectorul de drum public implicat.

niciun comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*