|  Contact  |     Susţine-ne! - DONEAZÃ!    

Paisprezece povești de dragoste, într-un spectacol oferit de Asociația Pro Teatru, de Ziua Îndrăgostiților

Asociația Pro Teatru a pregătit, de Ziua Îndrăgostiților, pe 14 februarie, de la ora 19:00, la Casa de Cultura a Sindicatelor Zalău, paisprezece povești scurte, ce prezintă în cheie tragi-comică situații de viață, având ca temă dominantă iubirea sau absența ei, cu inventarul aferent de stări și emoții, de conflicte interioare și exterioare, într-un spectacol curajos despre intimitate, o fină analiză a relațiilor amoroase.

Având la bază piesa „Reunificarea celor două Corei” de Joël Pommerat, „Love Stories”, studenții anului III Actorie, Departamentul de Artă Teatrală al Facultății de Litere și Arte din cadrul Universității „Lucian Blaga” Sibiu, dau naștere unor personaje complexe, imprevizibile, evoluând adesea spre burlesc. Prin umorul său negru, spectacolul binedispune și îndeamnă totodată la o examinare atentă a raporturilor în interiorul cuplului.

„O nouă generație de actori  iese de pe băncile școlii. Sunt tineri, entuziaști, încrezători în propriile forțe, doritori să se afirme, plini de energie, optimiști și frumoși. Veniți să vedeți un spectacol care cu siguranță vă va binedispune, vă va da de gândit și vă va sensibiliza!ˮ, a afirmat Marius Gîlea, unul dintre regizorii spectacolului.

Biletele pot fi achiziționate de la Casa de Cultura a Sindicatelor, între orele 8:00-18:00.

Parteneri: Centrul de Cultura și Artă Sălaj, KissFm și DirectTarget

Eveniment susținut de Tenaris Silcotub, companie care promovează cultura în comunitate.

Caseta artistică a spectacolului „Love Stories” 

Regia: Marius Gîlea, Diana Fufezan și Adrian Neacșu
Distribuție: Elena Băloi, Cezara Crețu, Eduard Hirizoiu, Alis Pelle, Francesca Pop, Alex Popa, Andreea Preda, Darius Prodan, Oana Vlad
Light design: Dorin Părău
Manager proiect: Luminița Bîrsan
Asistent proiect: Denisa Ciocoiu

niciun comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*