DONEAZÃ!  Susţine-ne  
Asociaţia Sălajul pur şi simplu  27968875
IBAN: RO93RZBR0000060014546682
Raiffeisen Bank
|  Contact  |

O poveste cu final fericit

A fost odată ca niciodată,  într-un oraş din Marea Britanie, o familie tristă, cu probleme financiare – Jake şi fiica sa, Julia.  

Lucrurile nu au fost aşa de la început. Când Jake şi Anabella, mama Juliei, au aflat  că o să fie părinţi au fost foarte, foarte bucuroşi. După câteva luni de la aflarea veştii, Anabella  a ajuns la spital, din cauza unor probleme cauzate de o hemoragie puternică. După ce a născut-o pe Julia, a murit.

Jake a fost devastat la aflarea faptului că soţia lui a murit. Au trecut 6 ani de atunci și s-au schimbat foarte multe în această familie, iar Jake a început să bea pentru a mai uita de durere.

Julia este o fetiţă cuminte şi deşteaptă, dar cu cât creşte mai mult, cu atât seamănă mai mult cu mama ei și, din această cauză, tatăl o acuză de moartea mamei ei.                          

Au mai trecut 9 ani, dar nu s-au schimbat prea multe. Jake încă suferă şi bea, Julia suferă la fel de mult ca tatăl ei şi învaţă din greu pentru a deveni doctor, pentru a-l face pe tatăl ei mândru. Ea nu este o greşeală, așa cum crede el.

La liceu este cea mai bună la toate materiile şi are mulţi prieteni. Cei mai apropiaţi fiind Eva – cea mai bună prietenă a ei -, şi Justin, care în clasa a XI-a devine iubitul ei.

Tatăl  ei a cunoscut o altă femeie, care l-a făcut să  realizeze cât  de mult a rănit-o pe Julia. Julia şi tatăl ei s-au impăcat. Acum Julia lucrează la un spital din oraş, împreună cu Justin, actualul său soţ. Au o fată de doi ani – Carmen, şi un nou-născut – Jakeson.




 
  

niciun comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.