|  Contact  | SUSŢINE-NE în promovarea unui altfel de jurnalism. DONEAZÃ orice sumă de bani în contul
Asociaţiei Sălajul pur şi simplu, IBAN: RO93 RZBR 0000 0600 1454 6682, deschis la Raiffeisen Bank Zalău
A apărut numărul 14 (noiembrie) al revistei. Revista poate fi achiziţionată de la chioşcul de ziare de lângă Muzeul Judeţean de Istorie şi Artă Zalău, ori poate fi comandată on-line, la adresa de e-mail: salajulpursisimplu@gmail.com. Preţul unei reviste: 10 lei.

O nouă întâlnire cu contribuabilii pe teme de interes fiscal

Joi, 15 martie 2018, de la ora 10:00, Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Sălaj va organiza o nouă întâlnire dedicată contribuabililor, pentru a oferi clarificări şi îndrumări referitoare la noutăţile legislative cu incidenţă fiscală, Spaţiul Privat Virtual şi înlesnirile la plată. Întâlnirea se va desfăşura la sediul Camerei de Comerţ şi Industrie a Judeţului Sălaj din municipiul Zalău, str. Corneliu Coposu nr.3 .
Totodată, în sesiunea de întrebări de la finalul întâlnirii vor fi dezbătute şi alte nelămuriri ale contribuabililor în ceea ce priveşte aplicarea legislaţiei fiscale.
Pentru îndrumarea contribuabililor în ceea ce priveşte clarificarea noutăţilor legislative, Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Sălaj organizează şi în acest an, periodic, întâlniri cu contribuabilii pe diverse teme.

niciun comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*