R E D I R E C T I O N E A Z à 3,5%  

   D O N E A Z Ã!   Susţine-ne!     
|  CONTACT  |

GAZETA DE ONLINE - o altfel de gazetă de perete, un fel de oglindă socială contemporană

Mârșăvia electorală, pupincuristul și ”ziarele” online

Ca să-l faci pe Dinu Iancu Sălăjanu ”un candidat dubios, un traseist politic, un pierzător”, să spui că e un lăutar (ca și cum asta ar fi o rușine) trebuie, dar trebuie să ai un coeficient de inteligență mic, mic, mic. Ca să girezi, politic, din partea PSD, genul ăsta de articol (și nu e singurul, și toate-s plătite cu bani grei), trebuie să te cobori la nivelul pupincuristului care se pretinde a fi ziarist.    

Nu știu cum naiba politicienii nu își dau seama că asociindu-se cu astfel de site-uri, cu astfel de autori de articole, nu fac altceva decât să confirme că nu pot mai mult.  Da, e de apreciat declarația lui Florin Florian, după apariția online a articolului respectiv, cum că se dezice de genul ăsta de articole, însă e cât se poate de clar că site-ul online (nu știu de ce unii îl confundă cu un ziar, e doar un blog) are girul, inclusiv financiar, plus un post călduț plătit din bani publici, al celor din PSD.

Era evident că nu o să fie o campanie electorală curată, că atâta poate societatea românească, dar să folosești mârșăvia (indiferent din ce parte) ca armă politică… e un semn de degradare umană de-a cea mai joasă speță. Și dacă cei din PSD cred că pupincuristul le face un bine cu genul ăsta de articole, ar fi bine să știe că cel puțin o persoană, care nu avea de gând să meargă la vot, o să meargă și o să-l voteze fix pe cel denigrat atât de josnic.

Și mai e ceva. Felicitări, Dinu Iancu Sălăjanu, că nu i-ai răspuns prostului. Ar fi însemnat să te cobori la nivelul lui.
 
  

niciun comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.