Contact  |  în memoria lui Zoli SUSŢINE-NE în promovarea unui altfel de jurnalism. DONEAZÃ orice sumă de bani în contul
Asociaţiei Sălajul pur şi simplu, IBAN: RO93 RZBR 0000 0600 1454 6682, deschis la Raiffeisen Bank Zalău

Lansare album: Tenebres – Pain Eternal, la Zalău Rock’n Roll Center

Trupa Tenebres black/gothic metal va concerta pentru prima dată sâmbătă, 11 noiembrie, de la ora 21:00, în Rock’n Roll Center Zalău, cu ocazia lansării albumului Pain Eternal.
Pret unui billet este10 lei.

Tenebres a luat naştere în iarna lui 2015 din cenuşa a trei trupe. Trupa şi-a închegat sound-ul în jurul sonorităţilor black, gothic şi doom metal, pe care le subliniază cu ajutorul clapelor şi a violoncelului. Trupa a mai concertat la Bucureşti, Sofia, Timişoara, Iaşi şi s-a bucurat de o primire caldă din partea publicului cu ocazia primei ediții Ostring, şi festivaluri precum Artists of the Dark, Revolution Fest şi Rock’n’Iași Outdoor edition. Trupa anunţă, de asemenea, un nou membru – Emanuel Filip, la clape, care activează şi în trupa God.
Pain Eternal conţine 9 piese şi va fi lansat independent de către trupă, în format CD şi digital. Albumul a fost înregistrat în studioul trupei – Imperium Tenebrarum din Iaşi, iar mixul, masterul, cât şi coperta de album au fost făcute de catre Dorian Black, chitaristul formaţiei.

Pe parcursul acestui an, Tenebres au lansat şi primul lor videoclip official ce poartă numele albumului. Videoclipul a atras atenţia străinilor în special din Finlanda şi Belgia, unde au fost publicate mai multe detalii despre trupă, pe site-urile de ştiri Metalliluola şi United Rock Nations.
https://www.youtube.com/watch?v=vqDt_9nS-h4

niciun comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*