DONEAZÃ!  Susţine-ne  
Asociaţia Sălajul pur şi simplu  27968875
IBAN: RO93RZBR0000060014546682
Raiffeisen Bank
|  Contact  |

La Zalău, avanpremiera spectacolului de teatru pentru copii ”Tărâmul de Mijloc”

Avanpremiera spectacolului despre diversitate culturală – ”Tărâmul de Mijloc”, regizat de Delia Gavlițchi și scris de Ana Cucu-Popescu, care va avea loc duminică, 10 noiembrie 2019, ora 12:00, la Casa Municipală de Cultură Zalău, sala Transilvania, va încheia proiectul MiniREACTOR@Zalău. Spectacolul a fost realizat în urma unei perioade de documentare care a inclus ateliere de teatru pe tema diversității culturale, la care au participat părinți și copii din Zalău.

Tărâmul de Mijloc este un spectacol de animaţie ce îşi propune să aducă în faţa copiilor teme importante precum diversitatea şi toleranţa. Cei mici sunt astfel familiarizaţi cu idei precum acceptarea sau respectul reciproc. Spectacolul îşi propune să scoată în evidenţă faptul că diferenţele dintre noi nu reprezintă o problemă, ci dimpotrivă, şi că datorită lor putem învăţa unii de la alţii.

Tărâmul de Mijloc | avanpremieră

De: Ana Cucu-Popescu

Regia: Delia Gavlițchi

Scenografia: Tomos Tünde

Cu: Andreea Ajtai, Bianco Erdei, Florin Suciu

Muzica: Maximilian Ichim-Anchidin

Asistent regie: Sorina Băleanu

Ce se întâmplă atunci când nu putem să privim în spatele diferenţelor ce ne despart? Cum putem găsi o modalitate de a ne concentra pe ce ne uneşte?

Mihai şi George sunt conducătorii Tărâmurilor de Nord şi de Sud, iar astăzi e ziua în care ei trebuie să găsească o modalitate în care să îşi unească popoarele în acelaşi spaţiu. Cei doi se luptă cu diferenţele dintre ei şi dintre popoarele pe care le conduc, dar par să nu reuşească să găsească abordarea potrivită. Norocul lor e că au parte şi de un pic de ajutor din exterior…

Durata: 45 min

Un spectacol recomandat întregii familii | copiilor 4+ Intrarea este liberă, pe bază de rezervare. Rezervări se pot face la adresa: http://www.reservr.net/u/reactor/?fbclid=IwAR3L1LGDeOGJKWvpwl71GCQcYvzfoDPRPGZlC9Jnzhbexlq1jzwSmVDFeb4


  
  

niciun comentariu

Lasă un comentariu