Kuilu și Asphodelus, din Finlanda, și Syn ze şase tri, din Timișoara, vor concerta în Rock’n Roll Center din Zalău

Trei trupe de black și death metal vor concerta, în acest sfârșit de săptămână, în Rock’n Roll Center din Zalău.

Vineri, de la ora 21.00, va concerta grupul de bloodstained black metal – Syn ze şase tri, grup înființat în anul 2007 la Timişoara, și care îi reuneşte pe Alex Mihai, (chitară, backing vocals), Florin Costăchiţă (voce), Istvan Lengyel, Andrei Tătar, şi Florin Gheorghiţă, (tobe).
Timișorenii au lansat până în momentul de față patru albume de studio și au cântat în deschiderea mai multor concerte de la București, pentru trupe ca Dark Funeral, Carach Angren sau Arkona.
Biletele vor putea fi achiziţionate la intrare.

Trupele “Kuilu” și “Asphodelus”, ambele din Finlanda, vor concerta sâmbătă, 17 martie, de la ora 20:00.
Concertul celor de la Kuilu, ce are ca scop promovarea albumului de debut “Monumentti”, face parte din primul turneu european al trupei, având ocazia să mai susțină concerte atât în Rusia, cât şi Estonia, pe lângă cele din ţara de origine. Grupul finlandez abordează un stil muzical ce se caracterizează prin black metal şi are lansate, până în prezent, un EP, un demo și un split CD.
Asphodelus, cea de-a doua trupă finlandeză ce va concerta la Zalău, a fost înființată în urmă cu șase ani, sub numele Cemetery Fog, adoptând numele actual în urmă cu vreo doi ani. Până în prezent, trupa are lansate în total cinci demo-uri și două EP-uri.
Stilul muzical abordat de trupa din Hamina se caracterizează prin doom metal și death metal, fiind și primul concert de doom metal în Zalău.

Prețul unui bilet pentru Kuilu și Asphodelus este de 15 lei.

niciun comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*