|  Contact  |     Susţine-ne! - DONEAZÃ!    

Învăţământul dual şi atelierul modern de la Liceul Tehnologic “Mihai Viteazul” din Zalău, apreciate de Ambasadorul Franţei

Ambasadorul Franţei în România, Michèle Ramis, a asistat, joi, 16 mai, la inaugurarea unui atelier modern la Liceul Tehnologic “Mihai Viteazul” din  Zalău. Atelierul dotat cu peste 400 de echipamente tehnice pentru elevii din învăţământul profesional dual s-a realizat cu ajutorul Fundaţiei Corporative Michelin, parte a Grupului Michelin.  

Proiectul se află la finalul primei etape din cele trei, respectiv reabilitarea atelierului cu sprijinul Primăriei şi Consiliului Local Zalău, pregătirea spaţiului pentru noile echipamente şi achiziţionarea echipamentelor – de la materiale de bază la echipamente complexe, care să permită elevilor atingerea unui nivel performant în timpul celor trei ani de pregătire profesională. Ambasadorul, reprezentanţii ISJ Sălaj şi ai unităţii de învăţământ au apreciat că astfel de proiecte sunt importante şi reprezintă un adevărat câştig pe plan local, ce se va reflecta în anii următori prin tineri pregătiţi, pentru care vor exista locuri de muncă.

Liceul Tehnologic “Mihai Viteazul” găzduieşte astăzi, 17 mai, un eveniment prin care se doreşte promovarea învăţământului dual cu participarea agenţilor economici şi a elevilor de clasa a VIII-a.

niciun comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*