DONEAZÃ!  Susţine-ne  
Asociaţia Sălajul pur şi simplu  27968875
IBAN: RO93RZBR0000060014546682
Raiffeisen Bank
|  Contact  |

În premieră, Târg Ocazional de Crăciun în Parcul Cetății din Șimleu Silvaniei

Primăria orașului Șimleu Silvaniei, împreună cu Crucea Roșie-filiala Șimleu Silvaniei și Centrul Național de Informare și Promovare Turistică organizează, în premieră, târgul ocazional de Crăciun, în perioada 28-29 Noiembrie.

Cu sprijinul voluntarilor, parcul Cetății va îmbrăca haine festive și se va umple de atmosfera minunată a sărbătorilor de iarnă, cu arome de scorțișoară și turtă dulce, iar producătorii tradiționali vor oferi decorațiuni de Crăciun, turtă dulce, ciocolată, vin fiert și multe alte surprize.

O atracție specială va fi bradul care va fi împodobit împreună cu  locuitorii orașului. Bineînțeles, de nelipsit va fi Moș Nicolae/Crăciun, care vine pentru toți copiii. În acest an, dorința organizatorilor este de a atrage cât mai mult public implicat în activitățile culturale și sociale ale orașului, de a oferi un sprijin familiilor cu copii aflați în situații mai dificile și de a încerca să redea zâmbetul și atmosfera feerică a Crăciunului tuturor celor care nu au avut parte de ea în ultima vreme.

Căsuța specială a Moșului îi așteaptă pe toți, să se bucure împreună de magia sărbătorilor.


  
  

niciun comentariu

Lasă un comentariu